GOSSIP

Άγρια κόντρα στα γυρίσματα χολιγουντιανής ταινίας - Τα «βρόντηξε» ο σκηνοθέτης (pics)

Άγρια κόντρα στα γυρίσματα χολιγουντιανής ταινίας - Τα «βρόντηξε» ο σκηνοθέτης (pics)

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης φέρεται πως είναι παρελθόν από τη ταινία...

Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», το στούντιο αποφάσισε να απομακρύνει τον Σίνγκερ, αφού ο σκηνοθέτης εξαφανίστηκε από τα γυρίσματα και φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρωταγωνιστή, Ράμι Μάλεκ, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Φρέντι Μέρκιουρι, τον αείμνηστο τραγουδιστή του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος της ροκ. Η είδηση της απομάκρυνσης του σκηνοθέτη έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της 20th Century Fox ότι σταμάτησε την παραγωγή της ταινίας λόγω της «απροσδόκητης μη διαθεσιμότητας» του Σίνγκερ. Εκπρόσωπος του σκηνοθέτη δήλωσε στο BBC ότι ο Σίνγκερ έχει ένα θέμα υγείας. Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» ο Σίνγκερ «έλειπε κατά τη διάρκεια της παραγωγής σε αρκετές περιπτώσεις» και δεν επέστρεψε στα γυρίσματα μετά την αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών.

σινγκερ

Ο κινηματογραφιστής, Τόμας Νιούτον Σίγκελ φαίνεται πως κλήθηκε να τον αναπληρώσει. Η ταινία γυρίζεται στο Λονδίνο και η GK Films είναι οι εταιρείες παραγωγής. Οι παραγωγοί είναι ο Γκράχαμ Κινγκ, ο Μπράιαν Σίνγκερ, ο Τζιμ Μπιτς, ο επί πολλά χρόνια μάνατζερ των Queen. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι ο Ντένις Ο' Σάλιβαν, ο Άρνον Μίλχαν και η Τζέιν Ρόζενταλ. Μια πηγή ανέφερε στο Variety ότι ο Τομ Χολάντερ, ο οποίος υποδύεται τον Τζιμ Μπιτς, έφυγε από την ταινία λόγω της συμπεριφοράς του Σίνγκερ, αλλά πείστηκε να επιστρέψει. Μια άλλη πηγή δήλωσε ότι απομένουν περίπου δύο εβδομάδες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί η ταινία και ότι το στούντιο μπορεί να αποταθεί σε μέλος του τωρινού κινηματογραφικού συνεργείου και όχι να προσλάβει νέο σκηνοθέτη.

sigker

Ο Μπράιαν Σίνγκερ, 52 ετών, έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως «Οι συνήθεις ύποπτοι» και τέσσερις ταινίες X-Men. Ο Μπεν Χάρντι υποδύεται στην ταινία τον ντράμερ Ρότζερ Τέιλορ, ο Γκουιλίμ Λι πρωταγωνιστεί στον ρόλο του πρωτοπόρου κιθαρίστα, Μπράιαν Μέι και ο Τζο Ματσέλο εμφανίζεται στον ρόλο του μπασίστα, Τζον Ντίκον. Η Λούσι Μπόιντον υποδύεται τη Μέρι Όστιν γνωστή ως η μούσα του Φρέντι Μέρκιουρι, με την οποία είχε σοβαρή σχέση στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και τον ενέπνευσε να γράψει τη μπαλάντα «Love of My Life» από το άλμπουμ των Queen του 1975, «A Night at the Opera». Ο Φρέντι Μέρκιουρι έγραψε πολυάριθμες επιτυχίες για τους Queen, «Bohemian Rhapsody», «Killer Queen», «Somebody to Love», «Do not Stop Me Now», «Crazy Little Thing Love» και «We Are the Champions». Ο Μέρκιουρι ίδρυσε τους Queen με τους Μέι και Τέιλορ το 1970 και πέθανε από επιπλοκές του ιού του HIV/AIDS το 1991, σε ηλικία 45 ετών.