Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς στηρίζουν #Me Too

Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς στηρίζουν #Me Too

newsbomb

Πριν λίγες ημέρες, ο 73χρονος σταρ προχώρησε σε δημόσια δήλωση, αρνούμενος τους ισχυρισμούς πρώην υπαλλήλου του για σεξουαλική παρενόχλησή της εκ μέρους του.

«Η αντίδραση μου είναι ότι, ως δύο άνθρωποι που υπήρξαμε σ' αυτή τη δουλειά – αυτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ό,τι εγώ –, στηρίζουμε το «Me Too» και το κίνημα, περισσότερο από την οποιανδήποτε και τον οποιονδήποτε, εγώ ως γυναίκα κι εκείνος ως άντρας» δήλωσε, στο Entertainment Today, η 48χρονη Ζέτα-Τζόουνς. «Άλλος τρόπος από το να δράσεις προληπτικά, σε μια ιστορία που πρέπει να προσέχεις, δεν υπάρχει. Έκανε μια δημόσια δήλωση, το έκανε. Νομίζω ότι η στάση του είναι πολύ σαφής. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον» συνέχισε.

καθριν

«Βλέπουμε αλλαγές για τις οποίες χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια απλά και μόνο για να συζητήσουμε γι' αυτές. Οι καιροί είναι εκπληκτικοί για τις γυναίκες, και πράγματι θέλω να θυμούνται οι γυναίκες το πόσο ισχυρές είμαστε, αριθμητικά» τόνισε η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. «Αυτό θα πεθάνει. Δεν πρόκειται να είναι στο μπρος μέρος του μυαλού των ανθρώπων για πάντα, και θα πρέπει να είμαστε ευγενικοί ο ένας προς τον άλλον. Δεν μπορώ να ζητάω απ' τους άλλους να είναι ευγενικοί απέναντι μας, εκτός κι αν είμαστε μεταξύ μας ευγενικοί» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved