GOSSIP

Έκλαψε πάνω στη σκηνή η Τζένιφερ Λόπεζ

Έκλαψε πάνω στη σκηνή η Τζένιφερ Λόπεζ

Κράτησε μάλλον αξιοπρεπή στάση μετά τον χωρισμό της από τον Μάρκ Άντονι… τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ενώπιον των θαυμαστών της στην «Mohegan Sun Arena» κι αποφάσισε να βγάλει τα εσώψυχα της.

Την ώρα που τραγουδούσε το κομμάτι «If you had my love», η Τζένιφερ Λόπεζ άρχισε να κλαίει με αναφιλητά κι αναγκάστηκε να φύγει από τη σκηνή.

Επιστρέφοντας, είπε στο κοινό ότι αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι που είχε γράψει με θέμα την αγάπη, το 1999. «Τι είναι η αγάπη»; Αναρωτήθηκε η Τζένιφερ ενώπιον του κοινού για να καταλήξει «το κομμάτι αυτό αναφέρεται στην εμπιστοσύνη… από τότε, πολλά έχουν αλλάξει».

Η Λόπεζ έγραψε το «If you had my love», στη διάρκεια της εκρηκτικής σχέσης που είχε με τον ράπερ P Diddy για τρία χρόνια. Έκτοτε, όντως πολλά έχουν αλλάξει στην προσωπική ζωή της σταρ.

Μετά τον χωρισμό της με τον P Diddy παντρεύτηκε τον χορευτή Chris Judd με τον οποίο χώρισε. Στη συνέχεια, σύναψε δεσμό με τον Μπεν Άφλεκ κι ενώ επρόκειτο να παντρευτούν, ο γάμος τους αναβλήθηκε τελευταία στιγμή.

Η σέξι Λατίνα σταρ βρήκε την αγάπη και τη μητρότητα στο πλευρό του Μαρκ Άντονι απ’ ό,τι φαίνεται όμως ούτε με εκείνον ήταν γραφτό να περάσει την υπόλοιπη ζωή της αφού χώρισαν λίγο πριν την έβδομη επέτειο του γάμου τους.