GOSSIP

Η Jennifer Nicole Lee «σοκάρει» με μια βουτιά στο Μαϊάμι

Η Jennifer Nicole Lee «σοκάρει» με μια βουτιά στο Μαϊάμι

Ποιος θα πίστευε ότι μία γυναίκα σαν την Jennifer Nicole Lee, ζύγιζε 100 κιλά…Η Jennifer Nicole Lee, έγινε γνωστή όταν μετά από δεύτερη γέννα, που είχε φτάσει να ζυγίζει 100 κιλά, μπόρεσε όχι μόνο να χάσει 45 κιλά, αλλά και να στεφθεί «Μις Μπικίνι Αμερική».

Η 36άχρονη Jennifer μετά από τέτοια αλλαγή και επιτυχία, είναι πολύ υπερήφανη για την σιλουέτα της και όλο αυτό την ενέπνευσε να ξεκινήσει καριέρα ως «γκουρού fitness». Έχει επίσης δημοσιεύσει πολλά βιβλία, DVD γυμναστικής fitness και ξεκίνησε τη δική της κολεξιόν με μαγιό.

Λόγω της «ιστορίας» της και των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η Jennifer έχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά θεάματα, όπως στο γνωστό τηλεοπτικό σόου της Oprah.«Στόχος και πάθος μου, είναι να συμβάλω στην καλύτερη ποιότητα του τρόπου ζωής του καθενός» υποσχέθηκε η «Μις Μπικίνι Αμερική» στους θαυμαστές της.

Η 36άχρονη γυμνάστρια-γκουρού fitness και συγγραφέας, έκανε μία «αποκαλυπτική» φωτογράφιση σε παραλία του Μαϊάμι, φορώντας μαγιό και λευκό T-shirt που έγραφε «Kiss my Abs», κάνοντας έτσι βουτιές, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία.«Βλέπω κάποια που παλεύει, που προσπαθεί, που είναι μια καλή μητέρα.

Ωστόσο, αυτή πρέπει να είναι και καλή μητέρα του εαυτού της. Αυτό σκεφτόμουν κάθε μέρα και μπήκα σε αυτή την “αποστολή”. Μετά την εγκυμοσύνη και που θήλαζα τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής μου, να βάζω ένα μπικίνι και να είμαι αδύνατη και γραμμωμένη; Μου αρέσει πάρα πολύ»!