GOSSIP

Η Μπρίτνεϊ επιστρέφει και προκαλεί... αίσθηση

Η Μπρίτνεϊ επιστρέφει και προκαλεί... αίσθηση

Αιγύπτια φαραώ ή άγγελος, οι καμπύλες πάντα σε πρώτο πλάνο.

Η «αθώα» πριγκίπισσα της ποπ δεν υπάρχει πια. Τη θέση της έχει πάρει η νέα Μπρίτνεϊ, ως μια μοιραία βαμπ της μουσικής σκηνής.

Αυτό πιστοποιήθηκε με την έναρξη της βρετανικής της περιοδείας «Femme Fatale», στη σκηνή της αρένας Ο2 του Λονδίνου.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς άλλαξε πολλά κοστούμια. Όλα ήταν ειδικά σχεδιασμένα για να αφήνουν ακάλυπτες τις καμπύλες της 29χρονης σταρ, η οποία έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της.

Το σόου ξεκίνησε με μια υποτιθέμενη απόδραση από φυλακές. Η Μπρίτνεϊ, ντυμένη με δέρμα και τζιν, «ξεχύθηκε» στις σέξι χορογραφίες με τους δεσμοφύλακες-χορευτές της.

britney-leather

Στη συνέχεια η Μπρίτνεϊ παρουσιάστηκε ως άλλη Μέριλιν. Γρήγορα πέταξε τη λευκή φούστα και με άφθονες προκλητικές πόζες αποκάλυψε το μικροσκοπικό κορμάκι που φορούσε με τις λεπτομέρειες μαύρης δαντέλας.

britney-marilyn

Το σόου επεφύλασσε και ένα σέξι «ταξίδι» στην αρχαία Αίγυπτο. Ντυμένη φαραώ με χρυσό μπικίνι, η τραγουδίστρια «καταδυνάστευσε» τους σκλάβους της, κατά τη διάρκεια της χορογραφίας.

britney-egypt

Κι αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε κάποια κιλάκια παραπάνω, όλοι έμειναν ικανοποιημένοι. Στο τέλος, «ευλόγησε» τους θαυμαστές της σαν πονηρός άγγελος, καθώς κάτω από τις λευκές φτερούγες κρυβόταν δέρμα με μέταλλο και πολλή λευκή σάρκα.

britney-angel