Οι καλλιτέχνες γίνονται επιχειρηματίες για να αντιμετωπίσουν την κρίση

Οι καλλιτέχνες γίνονται επιχειρηματίες για να αντιμετωπίσουν την κρίση

Ο καλλιτεχνικός κόσμος, προκειμένου να επιβιώσει οικονομικά μετά την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, είπε να επενδύσει σε επιχειρήσεις ώστε να βγάζει τα προς το ζην.

 

Δείτε ποιοι ηθοποιοί, μοντέλα, tv περσόνες και τραγουδιστές διατηρούν επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα.

Πριν από μερικούς μήνες, ο πρωταγωνιστής Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, άνοιξε ένα fast food, franchise μεγάλης, γνωστής αλυσίδας. Στο ίδιο νησί, αλλά σε άλλη περιοχή και συγκεκριμένα στο Αιάντιο έχει ανοίξει το δικό του μπαρ το γνωστό μοντέλο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Αποστολάκης πριν από λίγο καιρό εγκαινίασε ένα καφέ-μπαρ με την επωνυμία «Πινόκιο», που ήδη έχει γίνει καλλιτεχνικό στέκι στην καρδιά της Αθήνας.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, παρ' ότι έκανε επιτυχία και στο θέατρο και στην τηλεόραση, άνοιξε ένα κατάστημα οπτικών στην Καλλιθέα. Ο ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής, γιος του καταξιωμένου συνθέτη Νότη Μαυρουδή, ίδρυσε δύο αντικαπνιστικά κέντρα στην Αθήνα. Ένα μεζεδοπωλείο στο Μαρούσι διατηρεί ο Μανώλης Κονταρός, το οποίο ονομάζει «Κιμωλία», και θυμίζει σχολείο. Ο χώρος διαθέτει και ξεχωριστή αίθουσα 250 ατόμων για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο Λευτέρης Πανταζής, από τους πρώτους διδάξαντες, βλέποντας πολύ μπροστά άρχισε να κάνει διάφορες επενδύσεις από τα πρώτα χρόνια που βγήκε στο πάλκο. Εκλεκτή κρητική κουζίνα και καλή παραδοσιακή μουσική προσφέρει στους θαμώνες του το εστιατόριο του Γιώργου Παρτσαλάκη στα νότια προάστια της Αθήνας. Το μαγαζί βάφτισε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με το όνομα «Τσουγκρί», που σημαίνει βράχος. Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση έστησαν το δικό τους μπαρ κοντά στην πλατεία Καρύτση, που απέκτησε ήδη την πελατεία του.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης σε συνεργασία με φίλους του επένδυσε τα χρήματά στη δημιουργία ενός πολιτιστικού πολυχώρου στο Μοναστηράκι, ο οποίος θα διαθέτει θέατρο, μουσική σκηνή, καφέ και εστιατόριο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr