GOSSIP

Jennifer Lopez: Λίγο πριν κλείσει τα 50 μας δείχνει τις ρυτίδες της (pic)

Jennifer Lopez: Λίγο πριν κλείσει τα 50 μας δείχνει τις ρυτίδες της (pic)

Τι και αν έχει πατήσει τα 49! Αυτή η λατίνα δεν σταματά να αιφνιδιάζει τους φαν της...

Αυτή τη φορά, εκείνη έκανε αυτό που δεν τολμά καμία σταρ! Φωτογραφήθηκε κυριολεκτικά άβαφη για το περιοδικό Harper’s Bazaar. Η σέξι και πάντα λαμπερή σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ στη συγκεκριμένη φωτογράφηση δεν μας έδειξε μόνο το καλλίγραμμο και αισθησιακό κορμί της, αλλά και τις... ρυτίδες του προσώπου της!

Η JLo για άλλη μία φορά απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι, αλλά και πόσο εξοικειωμένη με το πέρασμα του χρόνου. Η λατίνα σταρ μετά από τρεις γάμους και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Alex Rodriguez.

«Μέχρι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, δεν μπορείς να αγαπήσεις ολοκληρωτικά κανέναν άλλον με έναν τρόπο αγνό και αληθινό. Μόλις το κάνεις, μπορείς να έχεις σχέσεις μετά που βασίζονται στην αγάπη και τον σεβασμό, με υποστήριξη και φροντίδα. Υπάρχει εξέλιξη εκεί και αυτό έπρεπε να συμβεί και σε μένα. Πλέον νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλύτερη φάση», είπε όλο νόημα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

Μεταξύ των άλλων, η λατίνα σταρ μίλησε και για το πως πώς κατάφερε να επιβιώσει 30 χρόνια στην βιομηχανία του θεάματος. «Είναι δύσκολο όταν συνεχώς σου λένε πως δεν είσαι καλή σε κάτι, όταν είσαι επιτυχημένη γυναίκα. Το ζεις πολύ αυτό. Ειδικά με τις γυναίκες. Εργάστηκα σκληρά για να είμαι εδώ και λέω συγχαρητήρια στον εαυτό μου». Όχι με αλαζονικό τρόπο, αλλά τύπου, ανέφερε χαρακτηριστικά.