GOSSIP

«Κιμ, η τούρτα σε …παχαίνει!»

«Κιμ, η τούρτα σε …παχαίνει!»

«Γλυκές» οικογενειακές στιγμές από τον αδικοχαμένο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν…


Το ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι αυτό που λέμε μπουκιά και συχώριο, δεν το αμφισβητεί κανείς είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα.

Αλλά όταν στο πλευρό μιας τέτοιας ζουμερής σελέμπριτι βρίσκεται ένας άντρας που δεν εκτιμά τα πολύτιμα κάλλη της, τότε το διαζύγιο είναι προ των πυλών!

Ένα ολιγόλεπτο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό κανάλι E!, δείχνει τον τότε σύζυγο της Κρις Χάμπφρις να συμπεριφέρεται μάλλον άκομψα στην μόλις λίγων ημερών κυρία Χάμπφρις.

«Έχεις χοντρό κ..λο και αυτό θα καταστρέψει τη φήμη σου!», λέει ο 26χρονος παίκτης του NBA προς την 31χρονη Κιμ, σε μια προσπάθεια να διακωμωδήσει τα κιλά της νύφης.

Το χιουμοριστικό ενσταντανέ έλαβε χώρα σε κάποια πολυτελή σουίτα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια ταξιδιού αναψυχής του ζεύγους.

«Αυτό το φόρεμα είναι χαριτωμένο!», αναφωνεί με ενθουσιασμό η Κιμ για να λάβει την συζυγική όλο τρυφεράδα απάντηση «Θεέ μου, έφαγες πολύ τούρτα»… Κρις, θεωρείς τυχαίο ότι έπειτα από λίγους μήνες έμεινες μόνος με την ...τούρτα;