GOSSIP

Άργησε αλλά το... έκανε! Αυτή η διάσημη ηθοποιός μόλις έφτιαξε λογαριασμό στο instagram! (pics)

Άργησε αλλά το... έκανε! Αυτή η διάσημη ηθοποιός μόλις έφτιαξε λογαριασμό στο instagram! (pics)
Μέσα σε λίγα λεπτά τα αιτήματα ακολούθησης ήταν εκατοντάδες

Η διάσημη σταρ... ενέδωσε στη γοητεία των social media και δημιούργησε το δικό της προφίλ!

Η Courteney Cox είναι ομολογουμένως μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε λιγότερο από μία εβδομάδα, την ακολούθησαν 654 χιλιάδες χρήστες του Instagram. Μέσα σε λίγα λεπτά τα αιτήματα ακολούθησης ήταν εκατοντάδες.

Αυτή είναι η σελίδα της διάσημης ηθοποιού:

Η Courteney Cox, ανέκαθεν ήταν μία πολύ ωραία γυναίκα. Αν και έχουν περάσει τα χρόνια, παραμένει αρκετά εντυπωσιακή.

Στα 55 της χρόνια διατηρείται σε άψογη φόρμα, ενώ πριν μερικά χρόνια είχε παραδεχθεί ότι ήταν αρκετά εξοικειωμένη με τη χρήση του Botox και με τις θεραπείες μέσω λέιζερ, για να παρατείνει τη νεανική της εμφάνισή.

Πριν λίγο καιρό, φωτογραφίες με το πρόσωπό της έδειχναν μία εμφανή υπερβολή σε αυτές τις προσπάθειες, αφού η άλλοτε όμορφη και εντυπωσιακή ηθοποιός έδειχνε... αφύσικη.

Δείτε τις πρώτες αναρτήσεις της ηθοποιού:

Η Κόρτνεϊ Κοξ είναι κυρίως γνωστή για το ρόλο της ως Μόνικα Γκέλερ στην γνωστή κωμική σειρά Τα Φιλαράκια (Friends). Έχει επίσης παίξει στην πετυχημένη τριλογία Scream και έχει κάνει γκεστ εμφανίσεις στις σειρές Scrubs και Seinfeld.

Aπό το Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά Cougar Town, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά. Το 2011 επανέλαβε για μία ακόμη φορά το ρόλο της δημοσιογράφου Γκέιλ Γουέδερς στο Scream 4.