GOSSIP

«Επιχειρηματίας έκαψε το αμάξι του για μένα»: Αποκαλύψεις - «φωτιά» από πασίγνωστη τραγουδίστρια

«Επιχειρηματίας έκαψε το αμάξι του για μένα»: Αποκαλύψεις - «φωτιά» από πασίγνωστη τραγουδίστρια
Ποια είναι η γνωστή τραγουδίστρια

Η ντίβα της νυχτερινής διασκέδασης αναπολεί την εποχή που οι θαυμαστές της έριχναν εκατομμύρια στα πόδια της!

Ο γάμος στα 17, τα πρώτα βήματα στην πίστα, τα 400.000 ευρώ και η υπόκλιση του Βοσκόπουλου. Άφησε εποχή στις μεγάλες πίστες. Οι τεράστιες αφίσες της άρχιζαν από την Ομόνοια και τελείωναν στο τέλος της παραλιακής στη Γλυφάδα. Όμορφη, σέξι και περιζήτητη, η τραγουδίστρια γέμιζε τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης με τους θαυμαστές της να ξοδεύουν εκατομμύρια στα πόδια της.

Η ντίβα της νυχτερινής διασκέδασης μιλάει στην εφημερίδα Espresso για το γάμο της σε ηλικία 17 ετών, τον Σφακιανάκη που έκανε δεύτερη φωνή στους δίσκους της, το μοντέλο της Μαντόνα που την ερωτεύτηκε αλλά και πολλά άλλα.

Ποια είναι η γνωστή τραγουδίστρια; Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery του Newsbomb.gr και θα καταλάβετε.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Δελλή, η οποία αποκαλύπτει πως αυτό που κέρδισε τον κόσμο ήταν εκτός από τα τραγούδια της, το γεγονός ότι φλέρταρε έντονα με το κοινό. «Οι ισχυρoί άνδρες με θαύμασαν, με αποθέωσαν και ξόδεψαν πολλά λεφτά για χάρη μου. Μιλάμε για εκατομμύρια. Προσωπικά δώρα δεν δεχόμουν, αλλά στην πίστα ήθελα οι άνδρες να κάνουν ζημιές» ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Μάλιστα, διηγείται πως υπήρξαν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της. «Έχω δει επιχειρηματία να βάζει φωτιά στο αμάξι του για μένα. Μπορεί να βγήκα γρήγορα εκτός δουλειάς, λόγω κρίσης, αλλά είμαι χορτάτη από φώτα, συνεντεύξεις, χλιδάτη ζωή, επιτυχία, 17 δισκογραφικές δουλειές και μαγαζιά που γέμιζα ασφυκτικά. Και έναν Νότη Σφακιανάκη στο στούντιο ηχογράφηςη να κέναι δεύτερη φωνή στα τραγούδια μου».

Διαβάστε επίσης:

Κτηματολόγιο: Έτσι θα υποβάλετε την ηλεκτρονική δήλωση για τα ακίνητα - Ποιες οι μεγάλες αλλαγές

Απίστευτη αποκάλυψη: Πήγαν τα ΟΥΚ στις Μαλδίβες να διασώσουν τον Τσίπρα;

«Σεισμός» στην κοσμική Αθήνα: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που εμπλέκεται στο κύκλωμα με την κοκαϊνη