GOSSIP

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ: «Μπαμπά, γιατί μου το κάνεις αυτό;»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ: «Μπαμπά, γιατί μου το κάνεις αυτό;»
Μια κόντρα χωρίς τελειωμό

Ένα ακόμη κεφάλαιο προστίθεται στην κόντρα της χρονιάς.

Σε ησυχία δεν αφήνει την Μέγκαν Μαρκλ ο πατέρα της, Τόμας, με την Δούκισσα του Σάσεξ να στέλνει επιστολή στον ίδιο της τον πατέρα ζητώντας του να σταματήσει να την… θάβει δημοσίως!

Ο Τόμας Μαρκλ προσπάθησε να πουλήσει προσωπικές φωτογραφίες της κόρης του όταν έγινε γνωστός ο αρραβώνας της με τον Πρίγκιπα Χάρι, μια πράξη που έφερε προβλήματα στο παλάτι του Μπακιγχαμ. Η Μαρκλ δεν είχε άλλη επιλογή από το να στείλει τον περασμένο Αύγουστο μια επιστολή στον πατέρα της, ζητώντας του όχι μόνο να σταματήσει αλλά και να συναντηθούν ώστε να λήξει το θέμα ανάμεσά τους.

Φυσικά, ο κερδοσκόπος Τόμας δεν πτοήθηκε από την κίνηση καλής θελήσεως της κόρης του, πουλώντας ολόκληρη την επιστολή στην Daily Mail, το περιεχόμενο της οποία δημοσιεύθηκε αυτούσιο. Η επιστολή είναι γραμμένη ιδιόχειρα από την Μέγκαν ενώ στις 5 σελίδες της τον κατηγορεί για τις συνεντεύξεις που έδωσε στον Τύπο αλλά και για τις σχέσεις του με την ετεροθαλή αδερφή της, η οποία της επιτίθεται και αυτή μέσω Τύπου. Μάλιστα η Σαμάνθα Μαρκλ έφτασε μέχρι τις πύλες του Κένσινγκτον ζητώντας από τους φρουρούς να την αφήσουν να περάσει να δει την αδερφή της!

Ο πανούργος Τόμας μίλησε μάλιστα στην Mail για την απόφασή του να δώσει την επιστολή προς δημοσίευση τονίζοντας πως πικράθηκε από την συμπεριφορά της (χωρίς να αναφέρει τι του έκανε) και ζήτησε να συναντηθεί με τον γαμπρό του.

Η Μέγκαν στην επιστολή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπαμπά γιατί μου κάνεις κακό;», με τον Τόμας απλά να ζητάει χρήματα για να δώσει πληροφορίες για την Δούκισσα του Σάσεξ και πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Suits