GOSSIP

La casa de Papel: Tο νέο πρόσωπο - έκπληξη της σειράς που θα φέρει τα πάνω - κάτω (pics)

La casa de Papel: Tο νέο πρόσωπο - έκπληξη της σειράς που θα φέρει τα πάνω - κάτω (pics)
Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του La casa de papel έχουν διαρρεύσει

Με αγωνία περιμένουν οι θαυμαστές του «La casa de Papel» την έναρξη του τρίτου κύκλου

Η τρίτη σεζόν του La Casa de Papel αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις αλλά και... νέους πρωταγωνιστές!

Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν διαρρεύσει στον Τύπο και σε αυτές οι πρωταγωνιστές δεν φορούν πλέον τα κλασικά κόκκινα ρούχα και τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί αλλά... στολές παραλλαγής.

Αυτό όμως που πολλοί δεν διέκριναν με την πρώτη ματιά είναι ένας ηθοποιός που απεικονίζεται σε πολλές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, η διαφορά του σε σχέση με άλλους πρωταγωνιστές είναι ότι δεν θα έχει για παρατσούκλι κάποιο όνομα πόλης.

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του τόσο στην τρίτη όσο και στην τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς και μένει να δούμε πώς ακριβώς θα βοηθήσει την ομάδα του Professor μετά τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας.

Ποιος όμως είναι ο ηθοποιός; Δείτε την απάντηση στη Gallery του Newsbomb.gr

Tην ίδια στιγμή, στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό για το promo της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix μία ακόμα έκπληξη περίμενε τους λάτρεις της σειράς.

Στο τέλος του τρέιλερ κάνει την εμφάνισή του ο «Berlin» (Pedro Alonso), ο οποίος πέθανε στο τέλος της ληστείας στη δεύτερη σεζόν. Η εμφάνιση του Berlin στο βίντεο θα πυροδοτήσει ξανά τις συζητήσεις των φανατικών της σειράς γύρω από το ποια πραγματικά ήταν η μοίρα του…