GOSSIP

Τα 4 σκάνδαλα απιστίας του Hollywood που δεν φανταζόμασταν πως θα συμβούν (pics)

Τα 4 σκάνδαλα απιστίας του Hollywood που δεν φανταζόμασταν πως θα συμβούν (pics)
Ποιοι σταρς του Hollywood εχουν απατήσει τους/ τις συντρόφους τους

Τα 4 ζευγάρια που γνώρισαν από κοντά τι σημαίνει «απιστία»

Η απιστία δεν κάνει διακρίσεις. Οι πρόσφατες φήμες που θέλουν τον Alex Rodriguez να έχει απατήσει την Jennifer Lopez δεν μας ξένισαν!

Όχι, αν αναλογιστείς πως υπήρξαν μεγαλύτερα σκάνδαλα απιστίας που ίσως δεν θυμάσαι!

Sandra Bullock: Απατημένη μετά το Oscar

Η Sandra είχε μόλις κερδίσει το Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου, όταν η ερωμένη του συζύγου της Jesse James, Kat Von D έδινε την πρώτη της συνέντευξη όπου και εξομολογούνταν τον παράνομο δεσμό με τον άντρα της ηθοποιού.

Το ζευγάρι χώρισε άμεσα, η Bullock προχώρησε μόνη στην υιοθεσία του γιου της Louis και ο James μπήκε σε κλινική για να διαχειριστεί την εμμονή του για σεξ.

Beyonce: Τα είπε όλα με ένα τραγούδι

Όταν η Beyonce τραγούδησε το Lemonade και μίλησε για την Becky με τα ωραία μαλλιά, όλοι κατάλαβαν πως ο Jay Z απάτησε την τραγουδίστρια. Λίγο αργότερα, ο σύζυγος της Beyonce κυκλοφορεί το τραγούδι 4:44 στο οποίο απολογείται καθαρά και ξάστερα για την απιστία του.

Λίγο καιρό αργότερα, σε συνέντευξή του παραδέχεται πως έφτασε λίγο πριν το χωρισμό από την Queen Be εξαιτίας της απιστίας του.

Khloe Kardashian – Tristan Thompson

Λίγες ημέρες προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Khloe Kardashian βλέπει τον πατέρα του παιδιού της Tristan Thompson να την απατά με δύο γυναίκες, με βίντεο που φανερώνουν την απιστία του να κάνουν το γύρο του πλανήτη.

Η Khloe τον συγχωρεί για να βρεθεί και πάλι απατημένη 10 μήνες αργότερα, με την κολλητή της αδερφή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, να είναι αυτή τη φορά η πέτρα του σκανδάλου.

O Jude Law και η νταντά

Ο Jude Law και η Sienna Miller ήταν το απόλυτο ζευγάρι του Hollywood. Ο αρραβώνας του ζευγαριού ήρθε γρήγορα αλλά ο γάμος ακυρώθηκε όταν ο Law παραδέχτηκε πως διατηρούσε δεσμό με την νταντά των παιδιών του Daisy Wright. Ο Jude αναγκάστηκε να γράψει μια δημόσια απολογία στην οποία δηλώνει μετανιωμένος και ζητά τον σεβασμό όλων.