GOSSIP

Τανιμανίδης-Μαυρίδης: Τα καρντάσια δεν μένουν πια εδώ! Το τέλος μιας φιλίας και η πληρωμένη απάντηση

Τανιμανίδης-Μαυρίδης: Τα καρντάσια δεν μένουν πια εδώ! Το τέλος μιας φιλίας και η πληρωμένη απάντηση
Το τέλος της φιλίας του Σάκη Τανιμανίδη με τον Μαυρίδη

Και εκεί που παρακολουθούσαμε δύο φιλαράκια να ζουν τη ζωή τους στην... κόψη του ξυραφιού, σε όποια γωνιά του κόσμου μπορείς να φανταστείς, που αγκαλιάζονταν και πηδούσαν στο κενό σαν να μην υπάρχει αύριο, που φλέρταραν με την ίδια τη ζωή, που αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον αδελφό... ξαφνικά τίποτα!

Τα περιοδικά και οι εφημερίδες άρχισαν να γράφουν… τέρατα για το τι μπορεί να τους είχε χωρίσει. Τόση μεγάλη αγάπη, τέτοιο πρότυπο φιλικής σχέσης το οποίο μάλιστα είχε αποτυπωθεί και on camera έπρεπε να έχει σοβαρό λόγο για να σβήσει σε μία στιγμή.

Μήπως είχε γίνει παρεξήγηση; Μήπως είχε συμβεί κάτι πιο σοβαρό; Μήπως είχε μπει γυναίκα ανάμεσά τους;

Τίποτα απ’ όλα αυτά. Για αρκετά χρόνια, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης τηρούσαν σιγή ιχθύος για ό,τι είχε μεσολαβήσει.

Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση μεγάλη στον κόσμο ήταν το γεγονός ότι δεν ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης μόνο εκείνος που είχε απομακρυνθεί από την παρέα του World Party, μιας από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εκπομπές που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.

Όλοι, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Λέντζα που αργότερα είδαμε συμπαρουσιαστή του Σάββα Πούμπουρα στο Nomads 2, να κρατάει την ίδια στάση με τον Μαυρίδη απέναντι στον Σάκη Τανιμανίδη. Τι είχε πραγματικά συμβεί; Σκέφτονταν οι περισσότεροι: «Δεν μπορεί να έχει μόνο ο ένας δίκαιο και οι υπόλοιποι άδικο».

Ή μήπως ίσχυε εκείνο που έλεγαν κάποιοι άλλοι, ότι δηλαδή «ζηλεύουν την επιτυχία του Σάκη και του κάνουν πόλεμο;». Μάλλον τίποτα από τα δύο δεν ίσχυε. Ήταν μία παρεξήγηση που ήρθε ο Γιώργος Μαυρίδης για να την αναδείξει μέσα από πρόσφατες δηλώσεις του.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα», ο παρουσιαστής με την άνεση που τον διακρίνει και την ηρεμία που είχε αποκτήσει στο πέρασμα των χρόνων μετά από όσα είχαν γίνει στη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη, αποκάλυπτε: «Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να το συνεχίσουμε το World Party. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε "είναι μια ιδέα του Σάκη". Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις… Για να πεις "είμαι δημιουργός του concept" πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες "θα σας πληρώνω στην ώρα σας". Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πώς το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους».

Και κατέληγε σε έναν σχεδόν μονόλογό του: «Αυτό με τους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε σε συνεντεύξεις για το πού βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι… Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε».

Η… πικρία του Μαυρίδη δεν φαίνεται να άγγιξε ούτε στο ελάχιστο τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο για το θέμα, παρά έκανε μία ανάρτηση στο instagram αρκετά σκληρή και αποστομωτική και… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

«Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του» έγραφε η φωτογραφία την οποία «ανέβασε» σε Instastory του ο Σάκης και… δεν χρειάστηκε να πει τίποτα.

Μετά απ’ όλα αυτά, φαίνεται πως έχει… κατεδαφιστεί και η τελευταία γέφυρα που θα μπορούσε είχε μείνει για να τα βρουν οι δυο άλλοτε… κολλητοί! Κανένας από τους δύο δεν δείχνει να έχει τη διάθεση πια να αποκαταστήσει αυτή τη φιλία που ναι μεν έζησε.. μεγάλες στιγμές αλλά προφανώς τούς… τελείωσε!

Μήπως όμως πλέον δεν έχει νόημα και το σύνθημα που οι ίδιοι προσπάθησαν να περάσουν στη νεολαία, το διάσημο πλέον YOLO (You only live once); Γιατί εφόσον ζεις μόνο μια φορά σ’ αυτή τη ζωή, τι νόημα έχουν τα πάθη, τα λάθη και τα μίση;

Σχετικές ειδήσεις