GOSSIP

Ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε ένα αστείο (;) περιστατικό της ζωής του

 Ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε ένα αστείο (;) περιστατικό της ζωής του
Αποκάλυψε ένα αστείο και παράλληλα τρομακτικό περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του
AP PHOTO

Ο δημοφιλής ηθοποιός Τζέισον Μομόα σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις αποκάλυψε ένα αστείο και παράλληλα τρομακτικό περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του.

Ο «Aquaman» ζει με την οικογένειά του σε ένα σπίτι με πολλά ζώα. Όπως είπε, έχουν έναν γάιδαρο, δύο «λύκους», έναν σκύλο και ένα μεγάλο φίδι.

Μιλώντας για τα κατοικίδια του, ο ηθοποιός θυμήθηκε μία… αστεία, όπως είπε, ιστορία για το φίδι, το οποίο το έσκασε από το τερράριουμ του και κρύφτηκε για μήνες μέσα στο σπίτι.

«Έχω μία πολύ αστεία ιστορία για το φίδι. Το τζάμι ήταν σπασμένο και βγήκε. Νομίζαμε ότι βγήκε έξω στη φύση και χάθηκε για πάντα. Ήταν καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά, εξιστορώντας τα όσα είχα συμβεί.

«Ξαφνικά», σημείωσε συνεχίζοντας «ένα βράδυ, παραμονή των Χριστουγέννων, έξι μήνες αργότερα, τα σκυλιά ξεκίνησαν να γαυγίζουν. Ανέβηκα πάνω (σ.σ. στο σημείο όπου ήταν τα σκυλιά), γυμνός, για να τρομάξω ότι βρίσκεται έξω και ξαφνικά γυρίζω πίσω και βλέπω κάτι να σέρνεται στο πάτωμα».

Ήταν το φίδι το οποίο ήταν κρυμμένο όλο αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα, κάτω από το ψυγείο.

«Ψάξαμε παντού. Ήταν κάτω από το ψυγείο».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε, ευλόγως, τι έτρωγε το ζώο τόσο καιρό. «Έχουμε πολλά εκτάρια γης, υπάρχουν μερικά ελεύθερα ποντίκια», της απάντησε.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με την πλήρη συνέντευξη του ηθοποιού παρακάτω:

Do NOT hang out behind the fridge at Jason Momoa’s house. ?

Do NOT hang out behind the fridge at Jason Momoa’s house. ?

Geplaatst door Ellen DeGeneres op Woensdag 8 mei 2019