GOSSIP

Αυτό είναι το κορμί της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό και χωρίς ρετούς! (pics)

Αυτό είναι το κορμί της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό και χωρίς ρετούς! (pics)
Δείτε τις φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη, τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε μικρές ευχάριστες εκπλήξεις στα social media, όποτε αποφασίζει να ανεβάσει φωτογραφίες της.

Οι εκπλήξεις αυτές είναι ακόμα πιο ευπρόσδεκτες τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς μας... επιτρέπει να «παρακολουθήσουμε», έστω και με ένα φωτογραφικό «κλικ» στιγμιότυπα από τις διακοπές της ή τις ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές της δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε σκάφος, ή απλά ξαπλωμένη στη χρυσή άμμο στα Άχλα της Άνδρου, όπου βρίσκεται ο επίγειος παράδεισός της.

Αυτόν που γνώρισε όταν ερωτεύτηκε τον σημερινό σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος, ως γνωστόν, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, διαθέτοντας μία υπερσύγχρονη και πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα.

Η Ελένη το έχει… φιλοσοφήσει! Γιατί να κρύβεται από τους παπαράτσι που παραμονεύουν για μία φωτογραφία της με μαγιό αφού η ίδια θα μπορούσε να δημοσιοποιεί όποια θέλει και όταν της κάνει κέφι;

Το περσινό καλοκαίρι θα μπορούσε να είχε για την Ελένη Μενεγάκη τον τίτλο… «απελευθέρωση» αφού δεν είχε ποτέ πριν ανεβάσει τόσες πολλές φωτογραφίες της με μαγιό και μάλιστα αρετουσάριστες.

Ήρεμη, χαλαρή, ευτυχισμένη, λαμπερή και μαυρισμένη από τον ήλιο, η Ελένη δεν έχει καμία ανασφάλεια ή άγχος για την εμφάνισή της με μαγιό. Έχει ξεπεράσει προ πολλού τέτοιου είδους καταπιεστικές σκέψεις ή αγωνίες αφού για εκείνη το μόνο που έχει σημασία είναι οι στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτές που τόσο πολύ της λείπουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και που με λαχτάρα επιζητά κάθε φορά που ολοκληρώνεται η σεζόν.

Οι φωτογραφίες της Ελένης, τόσο οι περσινές όσο και αυτές που δειλά δειλά άρχισε να ανεβάζει από τις πρώτες καλοκαιρινές της εξορμήσεις για φέτος, με μαγιό, είναι χάρμα οφθαλμών και αξίζει να τις δείτε για να διαπιστώσετε πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει βρει το ελιξίριο της ομορφιάς για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της και το εκφραστικό της πρόσωπο αναλλοίωτα στον χρόνο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery: