GOSSIP

Οι πρώτες διακοπές των Ελλήνων celebrities! (photos)

Οι πρώτες διακοπές των Ελλήνων celebrities! (photos)

Κάποτε μιλάγαμε για τα… μπάνια του λαού! Τώρα έχουμε τις πρώτες βουτιές των celebrities!

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της, οι σταρ της TV και οι καλλιτέχνες που έχουν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έχουν πάρει τα μαγιό τους και έχουν φύγει για αγαπημένους προορισμούς προκειμένου να απολαύσουν τις πρώτες βουτιές για το φετινό καλοκαίρι. Και αν νομίσατε ότι η Μύκονος είναι ο μόνος προορισμός τους πλανάστε πλάνη οικτρά αφού το Αιγαίο έχει κρυμμένα διαμάντια που οι διάσημοι θέλουν φέτος να ανακαλύψουν.

Στη Φολέγανδρο η Μαρία

Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα βρίσκεται ήδη για διακοπές στην αγαπημένη της Φολέγανδρο. Αν και η Σύρος είναι το νησί που επισκέπτεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, γνώρισε και τη Φολέγανδρο και ξετρελάθηκε. Μάλιστα ανέβασε ένα σωρό φωτογραφίες από εκεί, κερδίζοντας βροχή τα likes.

Υπ’ ατμόν!

Προφανώς η Ελένη Τσολάκη είχε μία βάσιμη υποψία για το πώς θα εξελιχθούν για την ίδια τα πράγματα επαγγελματικά και πως θα έπρεπε να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και είπε να κάνει εγκαίρως διακοπές ώστε να ξεκουραστεί και να ριχτεί μετά με όρεξη στη δουλειά.

Η ίδια, αναρτούσε συχνά το προηγούμενο διάστημα φωτογραφίες από διάφορους σταθμούς των διακοπών της όπως η Σχοινούσα και η Αστυπάλαια.

Ραντεβού στη Ρώμη!

Για την ώρα, η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει ξεκινήσει τις διακοπές της σε κάποιο όμορφο ελληνικό νησί, όμως προσφάτως είχε την ευκαιρία να κάνει μία μικρή απόδραση στη Ρώμη. Άλλαξε παραστάσεις, γέμισε μπαταρίες και επέστρεψε ανανεωμένη. Και φυσικά, μέσω Instagram χάρισε στους followers της υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Στον προσωπικό της παράδεισο!

Αν και η Ελένη Μενεγάκη μάς αποχαιρέτησε μόλις την Παρασκευή που μας πέρασε τηλεοπτικά, έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει τις εξορμήσεις στην αγαπημένη της Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης, έχει εδώ και αρκετές εβδομάδες ξεκινήσει τα μπάνια στα καταγάλανα νερά της παραλίας που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχεικό συγκρότημα του συζύγου της όπου καταλύει κάθε καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά της. Σύντομα, βέβαια, και αφού θα έχει εγκατασταθεί εκεί, θα ξεκινήσει και τις εξορμήσεις της με σκάφος σε διπλανά νησιά, κάτι που έκανε και πέρυσι.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες των διακοπών της για το φετινό καλοκαίρι...

Νάξο και Σαντορίνη!

Φωτιές... ανάβει σε κάθε της εμφάνιση σε νησί η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία έχει ξεκινήσει από νωρίς τις... εξορμήσεις.

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει ήδη βρεθεί σε Σαντορίνη και Νάξο και η αλήθεια είναι πως μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε αφού έκανε εμφανίσεις με μαγιό που... προκαλούσαν εγκεφαλικά! Αρκεί μόνο να δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια από τις μίνι διακοπές της σε Σαντορίνη και Νάξο...

Ερωτικό καλοκαίρι!

Στις αρχές Ιουνίου η Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ένωσαν για πάντα τις ζωές τους και από τότε απολαμβάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ολιγοήμερες διακοπές. Φυσικά, honey moon έφυγαν για το πιο όμορφο -για πολλούς- νησί του Αιγαίου, τη Σαντορίνη ενώ εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στην Κρήτη όπου και έγινε ο γάμος τους. Το φετινό καλοκαίρι, είναι σίγουρο που θα μείνει αξέχαστο στο νεόνυμφο ζευγάρι. Δείτε φωτογραφίες τους...