PHOTOS

GOSSIP

Μάθαμε τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό το φετινό καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη (photos)

Μάθαμε τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό το φετινό καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη (photos)

Με μόνιμη «βάση» της την Άνδρο και τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα, όπου ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος διαθέτει πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, η Ελένη Μενεγάκη περνάει ένα υπέροχο καλοκαίρι μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Καμία έκπληξη για όσους γνωρίζουν την παρουσιάστρια και ξέρουν πως περιμένει κάθε χρόνο πώς και πώς αυτές τις στιγμές για να χορτάσει όσα δεν προλαβαίνει κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.

Για την Ελένη τα απλά πράγματα είναι που έχουν σημασία στη ζωή της. Δεν θέλει τίποτα άλλο από το να βλέπει χαμογελαστά τα πρόσωπα των αγαπημένων της. Τα τέσσερα παιδιά της και ο σύζυγός της είναι όλη της η ζωή και φυσικά δεν κάνει βήμα πουθενά χωρίς εκείνους.

Από τότε που είναι ζευγάρι με τον Μάκη Παντζόπουλο δεν το διαπραγματεύεται. Καλοκαίρι για εκείνη σημαίνει Άνδρος και μόνο Άνδρος. Το 2010 ήταν η πρώτη φορά που μαζί με τους κουμπάρους της Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρο Κωστόπουλο (ήταν ακόμα μαζί) επισκέφτηκε την αμμουδιά στα Άχλα και από τότε… κόλλησε.

Της άρεσε τόσο πολύ που δεν ήθελε να φύγει. Τότε ήταν που γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της και όπως ήταν φυσικό, συνέδεσε στο μυαλό της το ειδυλλιακό τοπίο στα Άχλα της Άνδρου με τον έρωτα και τις νέες προοπτικές στη ζωή της. Γιατί πράγματι, από εκεί και μετά, ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή που της πρόσφερε όσα είχε ονειρευτεί και ίσως και ακόμα περισσότερα.

Κυρίως άλλο ένα παιδί, τη Μαρίνα, μετά τα τρία, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Ένιωθε πλέον πλήρης και αποφασισμένη να ζήσει αυτή την ευτυχία, ευγνώμων για όσα είχε στη ζωή της.

Τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό, όμως, το φετινό ξέγνοιαστο καλοκαίρι της;

Διαβάστε στην παρακάτω gallery…