Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε για τον νέο σύντροφο της Φαίης Σκορδά

Newsbomb

Η Φαίη Σκορδά είναι ξανά ερωτευμένη και ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε on air στον σύντροφο της Φαίης Σκορδά. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε για τη σχέση της Φαίης Σκορδά: «Η αλήθεια είναι πως όλοι αναρωτιόνταν όλα αυτά τα χρόνια για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή. Κανένας όμως δεν ήξερε τίποτα. Η ίδια όμως φαίνεται πως τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι και πάλι ερωτευμένη. Και μάλιστα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι και γύρω στον ένα χρόνο μαζί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της είναι άγνωστος. Είναι ένας άνθρωπος των media και εκτός αυτού της έστησε και το site της.».

Και υπογράμμισε: «Τώρα σε ποια στιγμή αυτή η γνωριμία μετατράπηκε σε φιλία και η φιλία σε έρωτα, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι δυο τους. Με τη Φαίη τα τελευταία χρόνια έχουμε απομακρυνθεί αρκετά, ωστόσο τη ξέρω αρκετά σαν άνθρωπο.

Και πιστεύω ότι για να επιλέγει αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη σχέση της αυτό σημαίνει πως είναι καλά, ότι ήταν έτοιμη να μιλήσει για αυτό το νέο κεφάλαιο…»!

Πηγή: Gossip-tv.gr

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER