Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

VIDEO

GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: Η καραντίνα με τα παιδιά στο σπίτι και ο φόβος για την επόμενη μέρα! (video)

Newsbomb

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά «Μένουν Σπίτι» και εμφανίστηκαν τηλεοπτικά μιλώντας για το πώς πέρασαν τις μέρες της καραντίνας.

Το αγαπημένο ζευγάρι μεταξύ άλλων ανέφερε στη Φαίη Σκορδά που τους φιλοξένησε στην εκπομπής της ποιοι είναι οι απαράβατοι «κανόνες» για τα παιδιά μέσα στο σπίτι και τι θα κάνουν μόλις ανοίξουν τα σχολεία ενώ επεσήμαναν και πόσες γενιές ανθρώπων μένουν στο ίδιο σπίτι.

«Είμαστε μέσα κλεισμένοι όπως όλος ο κόσμος. Περιμένουμε την άρση των μέτρων για να βγούμε αλλά έχουμε προσαρμοστεί. Το πιο δύσκολο κομμάτι για εμάς ήταν η μεγάλη μας η κόρη, η οποία πήγαινε στο βρεφονηπιακό κι έτσι λοιπόν τώρα είναι όλη την ημέρα μαζί μας.

Το έχουμε συνηθίσει και αυτό αλλά τώρα που θα ανοίξουν σκεφτόμαστε να μην την πάμε. Θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνο».

Όσο για πώς εξήγησαν στην τετράχρονη κόρη τους τι έχει συμβεί οι ευτυχισμένοι γονείς απάντησαν: «Της μικρής της έχουμε εξηγήσει τα πάντα, ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Το δέχτηκε καλά και μας έχει κάνει και εντύπωση όλο αυτό επειδή είναι ένα υπερκινητικό παιδί. Μοιραζόμαστε τις δουλειές.

Επειδή έχουμε στο σπίτι και τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Μας βρήκε μαζί όλο αυτό και είπαμε να το συνεχίσουμε και μαζί. Είμαστε τέσσερις γενιές μέσα στο σπίτι, τρώμε όλοι μαζί και τέτοια», είπε η σύζυγός του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν, στο βίντεο...