Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

Photos & Video

GOSSIP

GNTM: Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Ο Ηρακλής δεν νομίζω ότι πήγε για το modeling»

Newsbomb

GNTM: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και μίλησε για τον μεγάλο τελικό και την συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την συμπαίκτρια του Λία αλλά και για την τρίτη θέση που πήρε στον τελικό.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Τα αγόρια ήταν πάρα πολύ δυνατά. Όταν έφυγε ο Αιμιλιάνο, πήρα την μεγαλύτερη ικανοποίηση, επειδή είχαμε ανταγωνισμό. Με την Λία ήταν τελείως φιλικό, επειδή είχαμε και οι δύο σχέση μέσα στο παιχνίδι, δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό κάτι πιο πονηρό. Εγώ έχω χωρίσει, η Λία είναι κανονικά με το αγόρι της».

Όσο για τον νικητή του GNTM Ηρακλή αμφισβήτησε την συμμετοχή του στο ριάλιτι, λέγοντας πως δεν δήλωσε συμμετοχή για το modeling.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής: «Ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι μαζί με την Παρασκευή, έλεγαν πόσο ανάγκη είχαν τα λεφτά. Οπότε από αυτή την άποψη, χαίρομαι που το πήρε ένας από τους δύο. Χαίρομαι μακάρι να το πάρει, να το εκμεταλλευτεί σωστά. Εγώ πήγα για το modeling, ο Ηρακλής δεν νομίζω ότι πήγε για το modeling, εγώ που τον ξέρω».

Να σας θυμίσουμε την πρώτη δήλωση του Ανδρέα Αθανασόπουλου μετά την βραδιά του τελικού: «Βγήκα τρίτος και έχω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και για την αγάπη που μου έδειξε! Δε σταματάμε εδώ όμως… όλα καλά! Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, του εύχομαι ότι καλύτερο και μακάρι να πετύχει τους στόχους του. Όσο για μένα έχω να πω ότι το προσπάθησα πολύ στον διαγωνισμό. Δεν ήμουν τόσο καλός στον τελικό, στις δοκιμασίας αλλά δεν πειράζει. Όμως έδειξα πόσο το θέλω και γενικά πιστεύω ότι αν κάτι το θέλεις πολύ το σύμπαν θα συνωμοτήσει και θα στο δώσει. Προσπάθησα πάρα πολύ, έκανα υπερπροσπάθεια. Νομίζω ότι δεν είχα άλλη ενέργεια στο τέλος και γι’ αυτό δεν τα πήγα και τόσο καλά στις δοκιμασίες. Έδωσα ότι είχα και δεν είχα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.