Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Αποκάλυψη «βόμβα» από Σαλαγκούδη: Στο Survivor έκλεψα - Τα μοιράστηκα με τη Σοφια και τον Περικλή

Newsbomb

Η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για το Survivor και αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό αφού η πείνα ήταν μεγάλη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή Dot η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό αφού η πείνα ήταν μεγάλη.

«Έκλεψα. Συγγνώμη από την παραγωγή. Όχι από τα σκουπίδια, αλλά βρήκα κάπου αλλού. Πήρα ένα φρούτο, ένα ψωμί και γκοφρέτες. Δεν είναι πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Και πρόσθεσε: «Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και την Σοφία. Με τον Περικλή τα μοιράστηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά. Με την Σοφία δεν ήμασταν κοντά, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλές δουλειές στην καλύβα και ένιωσα ότι πρέπει να της δώσω».

Όσο για τη σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο, η Ανθή ήταν ξεκάθαρη: «Συναισθηματικά είχα επενδύσει μόνο στον Περικλή. Πολύ με στενοχώρησε. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Πλέον δεν έχω καμία επιθυμία να μιλήσουμε. Αν θέλει να με πάρει να μου πει κάποια πράγματα, να τον ακούσω».

Σχετικά με το αν είχε σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς τόνισε ότι: «Μετά από αυτό που είχε γίνει με τον πατέρα μου στο τελευταίο συμβούλιο ζήτησα να αποχωρήσω οικειοθελώς. Μου είπαν διάφορα πράγματα, αλλά αποφάσισα τελικά να μην παραιτηθώ και αμά είναι να με διώξει ο κόσμος, όπως και έγινε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βρέχει» λεφτά την επόμενη εβδομάδα: Ποιοι πάνε ταμείο