Ροή Ειδήσεων
GOSSIP

Θέμης Αδαμαντίδης: «Τα δίνω όλα σε μια γυναίκα - Δεν έχω χτυπήσει ποτέ καμία» (vid)

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης - Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έκανε πρόσφατα η Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Σε άλλη του συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δηλώσει πως υπήρξε θύμα με τις γυναίκες. Ο ίδιος εξήγησε: «Τα δίνω όλα σε μία γυναίκα, γιατί έτσι είμαι και θέλω να είμαι, αυτός που θα δουλεύει και θα φέρνει στο σπίτι και θα προσφέρει. Τη σχέση και την αγάπη την βλέπω με μία δική μου φιλοσοφία. Θέλω η γυναίκα να είναι στο σπίτι και με τα παιδιά και να έχει εμένα καλά για να μπορώ να κάνω εγώ τα υπόλοιπα».

Η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε πως η σχέση τους ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του δήλωσε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

«Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στους χώρους που δουλεύω αντάλλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό αυτό και δεν τη μπορούσα άλλο. Η κυρία Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να τα διαψεύσει. Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά», πρόσθεσε.

«Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;», είπε.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε πως δεν έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα, γιατί το θεωρεί περιττό, ενώ η μόνη περίπτωση που θα χτυπούσε θα ήταν για να αμυνθεί.

Ροή Ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER