Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor All Star: «Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι ξεκάθαρα»

Newsbomb

Survivor All Star: Ο Ντάνος ξεκαθαρίζει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι επιβίωσης τη νέα σεζόν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής του Survivor 2017 μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για την πρόταση στο Survivor All Star.

Πολλά ακούστηκαν για τον Ντάνο και το ανανεωμένο παιχνίδι επιβίωσης, τόσο ότι θα το παρουσίαζε ο ίδιος όσο ότι θα συμμετέχει ως παίκτης.

Ο Αγγελόπουλος διέψευσε τις φήμες αυτές λέγοντας πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την παραγωγή και πως δεν μπορεί να εγκαταλείψει όσα έχει στην Σκιάθο. Επιπλέον επισήμανει ότι δεν είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης πλέον αλλά ριάλιτι και ο ίδιος θέλει να απέχει από αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε μέσα από το ταχύπλοο σκάφος του

«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά» είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο.

«Το βλέπω λίγο δύσκολο» είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. «Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».

«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».