Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Survivor All Star: Ξεκίνησαν τα «πηγαδάκια» - «Ούτε ένα δάκρυ για την Καρολίνα ο Μάριος»

Newsbomb

Survivor All Star: Καρολίνα και Μάριος είχαν έρθει πολύ κοντά - H αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα έχει γίνει θέμα συζήτησης στις δύο καλύβες - Tι λένε οι παίκτες.

Το Survivor All Star επιστρέφει αύριο, Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα να έχει γίνει θέμα συζήτησης στις δύο καλύβες, ενώ τα σχόλια για τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη δεν έλειψαν.

Η Καρολίνα και ο Μάριος είχαν έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα την παρατήρηση από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για τις συναντήσεις τους στη ζούγκλα. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου, οι δύο ομάδες εισέρχονται σε λεπτές συζητήσεις στις δυο καλύβες που φέρνουν ένταση.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε», σημείωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο Ηλίας Γκότσης συνεχίζει να ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ ο ίδιος είναι δυνατός. Κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Γκότσης επιμένει και θέλει συνέχεια, κατ’ εξακολούθηση, να ματσάρει είτε εμένα είτε τον Κώστα», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού με τον ισχυρό παίκτη της μπλε ομάδας να καλείται να δικαιολογήσει τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Επέστρεψε η Καρολίνα Καλύβα - Τα πρώτα πλάνα

Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα: «Πήρα τηλέφωνο τον Μπο», είπε η μητέρα της

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Καρολίνας