Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Μπιλ Κόσμπι: «Κουβέντα» για τους βιασμούς (video)

Newsbomb

Σιωπηλός παρέμεινε ο διάσημος ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι στις ερωτήσεις του Εθνικού Δημόσιου Ραδιοφώνου των ΗΠΑ αναφορικά με τις καταγγελίες της 47χρονης Μπάρμπαρα Μπόουμαν, σύμφωνα με τις οποίες ο 77χρονος τη βίαζε κατ'εξακολούθηση στα 17 της.

Ο δημοσιογράφος Σκοτ Σάιμον είχε καλέσει τον Μπιλ Κόσμπι στο στούντιο με αφορμή τη προσφορά δεκάδων έργων αφρικανική τέχνης που έκανε ο ηθοποιός και η συζυγός του στο Μουσείο Σμιθσονιαν.

Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής αποφάσισε να ρωτήσει για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του Κόσμπι. Τότε όμως επικράτησε σιωπή.

Διαβάστε το διάλογο

- Σκοτ Σάιμον: Αυτή η ερώτηση δεν με ευχαριστεί καθόλου κύριε Κόσμπι. Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος σας τις τελευταίες ημέρες.

- Μπιλ Κόσμπι: ...

- Σάιμον: Κουνάτε το κεφάλι σας αρνητικά.

- Κόσμπι: ...

- Σάιμον: Οφείλω να κάνω αυτήν την ερώτηση. Εχετε να δώσετε κάποια απάντηση σε αυτές τις κατηγορίες;

- Κόσμπι: ...

- Σάιμον: Κουνάτε το κεφάλι σας αρνητικά.

- Κόσμπι: ...

- Σάιμον: Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και θα ήθελαν να ακούσουν τη γνώμη σας γι' αυτό το ζήτημα. Σας δίνω αυτήν την ευκαιρία.

- Κόσμπι: ...

Ο δικηγόρος του σε σημερινές του δηλώσεις (16/11) τόνισε ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν σκοπεύει να σχολιάσει καταγγελίες που έγιναν πριν πολλά χρόνια και στην ηλικία των 77 ετών που βρίσκεται, θα προσπαθήσει να γίνει ακόμα... καλύτερος.

Το 2004, η Άντρια Κόνσταντ κατέθεσε μήνυση εναντίον του Κόσμπι που όμως δύο χρόνια αργότερα αποσύρθηκε με ένα... αξιοσέβαστο ποσό χρημάτων που δόθηκε στη γυναίκα.