7+1 περίεργα πράγματα που χρησιμοποιούν οι celebrities για να ενυδατώνουν την επιδερμίδα τους!

7+1 περίεργα πράγματα που χρησιμοποιούν οι celebrities για να ενυδατώνουν την επιδερμίδα τους!

Θα τα δοκίμαζες;;;

Τελευταία με ρωτάτε συνεχώς τρόπους και προϊόντα για να πετύχουμε τη σωστή ενυδάτωση, καθώς το κρύο αρχίζει να μας "πιάνει" για τα καλά, συνεπώς και οι ανάγκες του δέρματός μας πολλαπλασιάζονται.. Πέρα από τις προσωπικές μου προτιμήσεις όμως σε προϊόντα, έκανα μία μικρή έρευνα για εναλλακτικές που προτείνουν οι σταρς του Χόλιγουντ και, προς μεγάλη μου έκπληξη, συνειδητοποίησα πως αυτά που διάβαζα δεν ήταν αστεία!

Ποια είναι λοιπόν τα πιο περίεργα πράγματα που χρησιμοποιούν οι celebrities του εξωτερικού για να ενυδατώνουν το δέρμα τους; Κάθεσαι;;;;;;;

1.Το παγκοσμίου φήμης supermodel Cindy Crawford ορκίζεται πως κανένα προϊόν δεν της μαλακώνει τόσο την επιδερμίδα όσο το γάλα. Στα χνάρια της Κλεοπάτρας, εκείνη δεν κάνει φυσικά μπάνιο μέσα σε γάλα, αλλά το έχει εξελίξει.. Αναμειγνύοντας κάποιο ειδικό (θέλω να πιστεύω) γάλα με μεταλλικό νερό και ψεκάζοντας το πρόσωπό της με αυτό το μίγμα κάθε πρωί, λέγεται πως καταφέρνει να παραμένει πάντα λαμπερή και ενυδατωμένη. Είναι λένε το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της. Κι αν κρίνω από το δέρμα της συνδυαστικά με την ηλικία της, μπορεί να έχει και δίκιο.. Μπράβο Cindy!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr