Πρώτη φορά βουλωμένη μυτούλα: Το μωρό μου κρύωσε!

Πρώτη φορά βουλωμένη μυτούλα: Το μωρό μου κρύωσε!

Newsroom Newsroom

Γέννησα Απρίλιο και τα δύο μου μωρά, με δύο χρόνια διαφορά και όλοι μου έλεγαν τι τυχερή που είμαι και πως ήταν η καλύτερη εποχή. 

Δεν ξέρω από πλευράς… ζωδίου, αφού και τα δύο κορίτσια μου είναι Κριοί, αλλά σίγουρα από πλευράς καιρού και ιώσεων. Μέχρι να βρούμε μια σειρά με τα μωρά στο σπίτι, τα τελευταία κρύα του Απρίλη είχαν τελειώσει και μαζί έφευγαν οι περισσότεροι ιοί. Έτσι απολαμβάναμε τις βόλτες μας χωρίς άγχος – ή μάλλον, με μια αγωνία λιγότερη, για να είμαστε πιο ακριβείς.

Όταν πια τελείωσε ο Σεπτέμβριος και άρχισαν να εμφανίζονται στον περίγυρο τα πρώτα κρούσματα ιώσεων, τα μωρά είχαν πάρει τα πάνω τους κι εγώ ένιωθα πολύ πιο σίγουρη, αν και δεν είχα αντιμετωπίσει αυτό που με απασχολούσε περισσότερο από όλα: Τι θα γίνει όταν το βρέφος αρρωστήσει.

Στην πρώτη μου κόρη έφτασε Νοέμβρης για να «μπουκώσει» η μυτούλα της, η δεύτερη από μέσα Οκτωβρίου, μόλις είχε γίνει έξι μηνών, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα: Μύτη που τρέχει, δεν μπορεί να πάρει ανάσα, χάλια ύπνος, χάλια διάθεση και γκρίνια… Κάθε φορά η αγωνία ήταν η ίδια, γιατί ήταν η πρώτη φορά με βουλωμένη μυτούλα και είχα τρομερό άγχος πως το μωρό μου ταλαιπωρείται και έπρεπε να το βοηθήσω…

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved