ΓΥΝΑΙΚΑ

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Παρίσι προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια και όχι άδικα

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Παρίσι προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια και όχι άδικα

Τόσο η Μαρέβα Μητσοτάκη όσο και η Brigitte Macron ξεχώρισαν για τις στιλιστικές τους επιλογές, οι οποίες σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τα media. 

Η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε χθες στο Παρίσι. Στην είσοδο του Ελιζέ το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, Emmanuel και Brigitte Macron, υποδέχτηκε ιδιαίτερα θερμά τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη, τους οποίους ξενάγησαν στο Μέγαρο και τους κήπους του ιστορικού αυτού χώρου.

Οι δύο κυρίες μάλιστα με εγκάρδιες χειραψίες και αγκαλιές ξεχώρισαν για τις στιλιστικές τους επιλογές, οι οποίες σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι το οποίο είχε συνδυάσει με μια μπορντό μεταξωτή μπλούζα και ριγέ ασπρόμαυρο παντελόνι. Το hair styling που επέλεξε για την περίσταση ήταν άκρως λιτό (όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η σύζυγος του Πρωθυπουργού σε όλες τις εμφανίσεις της) με τα μαλλιά της να πέφτουν επιμελώς στους ώμους της, έχοντας πιάσει πίσω μόνο δυο μικρές τούφες. Η Brigitte Macron φόρεσε ένα midi φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με μανίκι μέχρι τον αγκώνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο το διαδίκτυο πήρε φωτιά, σχολιάζοντας (και συγκρίνοντας) τις στιλιστικές επιλογές των δύο κυριών. Τα σχόλια, διφορούμενα. Πολλοί «χειροκρότησαν» γι' ακόμα μια φορά την εναλλακτική επιλογή της Μαρέβας Μητσοτάκη, άλλοι πάλι χαρακτήρισαν το look της «λίγο» για την περίσταση.

Όπως και να 'χει οφείλουμε να επισημάνουμε πως η σύγκριση με την Brigitte Macron ήταν αναπόφευκτη (αλλά όχι και τόσο δίκαιη) καθώς η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για την κομψότητα και το απαράμιλλο στιλ της. Η safe επιλογή της Μαρέβας Μητσοτάκη να φορέσει ένα κοστούμι μ΄έναν διαφορετικό (δικό της) τρόπο, εμάς μας άρεσε πολύ και την επικροτούμε γιατί ήταν κομψή χωρίς να χάσει το προσωπικό της στυλ.

Δες τις στιλιστικές επιλογές των δύο κυριών...

Πηγή: Queen Plus

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com, intime