Ριζότο με πέστο βασιλικού και κατσικίσιο τυρι
Ένα διαφορετικό ριζότο με φρέσκο άρωμα βασιλικού που θα λατρέψετε.
#tsoulotip: Προσθέτουμε το βούτυρο και το τυρί εκτός φωτιάς για να μην βγάλουν τα λάδια τους και για να μας προσφέρουν μια πιο κρεμώδη υφή.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ρύζι, για ριζότο
2 κ.σ. πέστο βασιλικού
50 γρ. κατσικίσιο τυρί
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
700 ml ζωμό λαχανικών
50 γρ. βούτυρο, παγωμένο
50 ml κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com