Πανεύκολη συνταγή για Ζαχερτόρτε

Πανεύκολη συνταγή για Ζαχερτόρτε

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Η σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει καλά πριν τη ρίξουμε στο μείγμα με τα αυγά για να μην κόψει.

ΥΛΙΚΑ

Για το κέικ:

115 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη

130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

125 γρ. ζάχαρη άχνη

6 αυγά, large χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved