ΓΥΝΑΙΚΑ

Lady D - Kate : Σαν δυο σταγόνες νερό

Lady D - Kate : Σαν δυο σταγόνες νερό
Η μέλλουσα πριγκίπισσα καθοδηγείται από έμπειρους image-makers στα χνάρια της Lady-Di...

Η μέλλουσα πριγκίπισσα καθοδηγείται από έμπειρους image-makers στα χνάρια της Lady-Di.

Διάσημοι μετρ του είδους, έχουν προσληφθεί από το παλάτι, προκειμένου να προλειάνουν το έδαφος της μέλλουσας βασίλισσας Νο 2 στην διαδοχή του θρόνου.
Η αείμνηστη θλιμμένη πριγκίπισσα Lady-Di, αγαπημένη των μέσων αλλά και ενός ολόκληρου λαού κέρδισε την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου με την απλή συμπεριφορά της και τις ανθρώπινες κινήσεις της. Το παλάτι παρά τις διαφορές και τις ενστάσεις του, σε σχέση με την συμπεριφορά εντός και εκτός της πριγκίπισσας Diana, απέκτησε δημοτικότητα απαλύνοντας τα συναισθήματα των αντιφρονούντων. Η Lady-Di, το πλέον δημοφιλές πρόσωπο, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη είχε καταφέρει όλα, όσα σχεδόν κανένας άλλος στη βασιλική οικογένεια δεν μπόρεσε να κερδίσει τα τελευταία εκατό χρόνια.

Την συμπάθεια και την εκτίμηση του κόσμου και την αγάπη των ΜΜΕ. Κάθε κίνησή της για δημοσιογράφους και κοινό γινόταν μια εξαιρετικά μεγάλης θεαματικότητας είδηση και τα κέρδη ήταν πολλά. Το παλάτι το ευνοούσε αυτή η πολιτική. Είχε αρχίσει να ανεβαίνει στην εκτίμηση ακόμα και των διαφωνούντων στο καθεστώς της βασιλείας.

Ο ρόλος της Kate Middleton θα πρέπει να είναι πολυδιάστατος, συγκεκριμένος και ενωτικός. Βαδίζοντας στα βήματα της αείμνηστης Diana θα κερδίσει και η ίδια, αλλά και το παλάτι πολιτικά. Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο έχουν κληθεί να προκατασκευάσουν αυτό το ρόλο της μέλλουσας πριγκίπισσας.
Αυτός είναι ο λόγος που την καθοδηγούν να φέρεται, να ντύνεται και προφανώς να ακολουθήσει και το έργο της Diana μελλοντικά, με τον ίδιο ακριβώς
τρόπο.

Ακόμα και τα χρώματα είναι συγκεκριμένα, το αποδεικνύουν οι πολλές φωτογραφίες της που δημοσιεύονται καθημερινά. Η δημοτικότητα της βρίσκεται στα ύψη. Το θέμα είναι αν η δική της προσωπικότητα θα αντέξει τα μεγάλα ύψη και πόσο έτοιμη θα είναι να αναλάβει και να διεκπεραιώσει τον πολυδιάστατο ρόλο της.

Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Ροή Ειδήσεων