Λαχταριστή συνταγή για Καρατζόρτζεβα

Λαχταριστή συνταγή για Καρατζόρτζεβα

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πολύ για να να μην ψηθεί γρήγορα εξωτερικά το ρολό και παραμείνει ωμό στο εσωτερικό του.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες

100 γρ. καϊμάκ

4-6 φέτες ζαμπόν

200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε μπαστούνια

200 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

200 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

3 αυγά, medium

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved