Καλλιστεία...σιλικόνης!

Καλλιστεία...σιλικόνης!
Προϋπόθεση για να λάβει μια κοπέλα μέρος στα καλλιστεία που πρόκειται να διοργανωθούν στην Βουδαπέστη σύντομα...

Προϋπόθεση για να λάβει μια κοπέλα μέρος στα καλλιστεία που πρόκειται να διοργανωθούν στην Βουδαπέστη σύντομα, είναι να έχει κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά και να προσκομίσει γραπτή βεβαίωση από τον πλαστικό χειρουργό.

Μάλιστα, ο τίτλος που θα πάρει η νικήτρια, θα είναι Miss Plastic 2010. Εμφυτεύματα στήθους, λιποαναρροφήσεις, ρηνοπλαστικές είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κερδίσει κάποια κοπέλα το διαγωνισμό. Εννοείται πως οι αιτήσεις ήταν πολλές αλλά έπρεπε να επιλέξουν μόνο 22 διαγωνιζόμενες.

Τα κορίτσια έπρεπε επίσης να δείξουν σημείωμα από τον πλαστικό χειρουργό που τους έκανε την επέμβαση ως απόδειξη. Ένας κριτής ανέφερε “Όσο πιο μεγάλα (τα στήθη) … τόσο το καλύτερο”.

Η 27χρονη διαγωνιζόμενη Τιμέα Κέρτεζ που είχε κάνει επέμβαση στο στήθος για αρχή, και μετά σχεδόν σε όλο της το σώμα, διηγήθηκε πώς μπήκε στον… πλαστικό κόσμο: “Ξεκίνησε όταν ήμουν 17 και έπεισα τη μαμά μου να κάνει το ίδιο” και πρόσθεσε: “Ξαφνικά ανακάλυψα ότι ένιωθα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά την επέμβαση και από εκείνη τη στιγμή δεν έχω σταματήσει να βελτιώνω αυτό που η φύση μου έδωσε”.

Η νικήτρια θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό Miss Universe Plastic.

Πηγή: gossip-tv