ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτή η φωτογραφία έγινε viral για τον πιο όμορφο λόγο (pics)

Αυτή η φωτογραφία έγινε viral για τον πιο όμορφο λόγο (pics)

Ακόμη μια φωτογραφία που έρχεται να θυμίσει σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπούν το σώμα τους και τον εαυτό τους!

Η Ashlie στις 5 Μαρτίου και πριν ο κορονοϊός κάνει την εμφάνισή του, έκανε το ωραιότερο ποστ που τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, υπενθυμίζοντας σε όλες τις μαμάδες πως όπως κι αν είναι το σώμα τους μετά τον τοκετό δεν πρέπει να ντρέπονται γι' αυτό.

Η ίδια αν και με παραπανίσια κιλά που απέκτησε από τις εγκυμοσύνες της, αγόρασε το μαγιό που της άρεσε και που είδε να το φοράει ένα αδύνατο μοντέλο, δημοσίευσε τη φωτογραφία και το σχόλιό της έγινε viral.

«Είδα αυτό το μαγιό online και μου άρεσε πολύ. Θα ταξιδέψω στα νησιά Bora Bora τον Μάιο, και παρόλο που γέννησα ακόμη έναν άνθρωπο και μεσολαβούν αρκετοί μήνες μέχρι να ταξιδέψω, το αγόρασα.

Ήρθε. Και δεν μοιάζω με το μοντέλο που το φορούσε. Βέβαια, το μήνυμα σε όλο αυτό δεν είναι το "Α... νιώθω άσχημα. Δεν μπορώ να έχω ξανά το σώμα που είχα πριν το μωρό".

Όχι! Επειδή, από τη μέρα που απέκτησα παιδί, δεν υπάρχει το "πριν την εγκυμοσύνη σώμα" ή το "σώμα μετά τον τοκετό" και νομίζω ότι κανείς δεν θα αντάλλαζε ένα καλλίγραμμο σώμα με το παιδί του, σωστά;

Το μήνυμα είναι αυτό. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό από το δικό μου, έτσι είναι λογικό ό,τι βλέπω να μοιάζει διαφορετικό επάνω μου...

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr