ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορείς να αφήνεις το αντισηπτικό στο αμάξι; Οι ειδικοί προειδοποιούν

Μπορείς να αφήνεις το αντισηπτικό στο αμάξι; Οι ειδικοί προειδοποιούν

Που πρέπει να τοποθετείς το αντισηπτικό;

H ζωή μας τους τελευταίους μήνες έχει ένα νέο απαραίτητο σύμμαχο: Το αντισηπτικό!

Δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό, κάποια στιγμή είχε γίνει το πιο δυσεύρετο πράγμα και η τιμή του απογειώθηκε.

Ευτυχώς η κανονικότητα έχει περίπου επανέλθει, η εύρεση αντισηπτικού έγινε πιο εύκολη και είναι πιθανό εκτός από το μεγάλο αντισηπτικό για το σπίτι να έχεις και ένα μικρότερο σε travel size πάντα μαζί σου, ακόμα και στο αυτοκίνητο.

Έλα όμως που η συνήθειά σου αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη! Τι εννοούμε; Το τμήμα πυροσβεστικής στο Oconomowoc του Wisconsin δημοσίευσε μια φωτογραφία που διέγραψε άμεσα, από μια πόρτα στο εσωτερικό αυτοκινήτου που είχε λιώσει, επειδή ένα αντισηπτικό είχε εκραγεί.

Το ποστ που σβήστηκε έγραφε πως τους θερμούς μήνες πρέπει να προσέχουμε εξαιρετικά το αντισηπτικό που αφήνουμε μέσα στο αμάξι, μιας και από τη φύση του το αντισηπτικό μπορεί να περιέχει αλκοόλη.

Ειδικά το να αφήνεις το αντισηπτικό πάνω στην πόρτα ή στο παρμπρίζ που το χτυπάει ο ήλιος, είναι αρκετά επικίνδυνο, όπως και να το αφήνεις δίπλα στην φωτιά, στην κουζίνα ή σε συσκευή που καίει.

Λίγο νωρίτερα, viral στο Youtube είχε γίνει το παρακάτω βίντεο της Πυροσβεστικής στις ΗΠΑ που αφορούσε στην σωστή χρήση του αντισηπτικού για την πρόληψη πυρκαγιάς.

Δες περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων