ΓΥΝΑΙΚΑ

5 celebrities σου δείχνουν πώς να φορέσεις τα πιο hot καλοκαιρινά κραγιόν

5 celebrities σου δείχνουν πώς να φορέσεις τα πιο hot καλοκαιρινά κραγιόν

Το φωτεινό χρώμα στα χείλη σχεδόν επιβάλλεται το καλοκαίρι 

Εντάξει, εντάξει, ο καιρός επιμένει να κάνει τα κόλπα του αλλά λίγο έμεινε κορίτσια. Το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο είναι εδώ και αυτό πρέπει να θυμόμαστε! Είναι Ιούνιος και δεν μας πτοεί η βροχή και η συννεφιά γιατί το μυαλό μας είναι γεμάτο καλοκαιρινές εικόνες, μπικίνι και όμορφα μακιγιάζ. Έχουμε υπέροχα ανεβασμένη διάθεση και το μόνο που θέλουμε είναι φωτεινά χρώματα και μεγάλα, πλατιά χαμόγελα.

Μιας λοιπόν που μιλάμε για χρώματα και για χαμόγελα, θέλουμε να μιλήσουμε για τα κραγιόν. Τα φωτεινά, ζουμερά και κολακευτικά κραγιόν που μας έχουν λείψει με τις μάσκες που φοράμε. Τα πιο hot χρώματα για το καλοκαίρι λοιπόν είναι το κοραλλί, το πορτοκαλί, το σάπιο μήλο, το κόκκινο και το καρπουζί! Ό,τι πιο fun και κοριτσίστικο δηλαδή. Είναι ωστόσο αποχρώσεις που πολλές φοβούνται λίγο να φορέσουν...

Κάπου εδώ έρχονται οι αγαπημένες μας celebrities να μας δείξουν πως οχι μόνο μπορείς να φορέσεις τα φωτεινά χρώματα στα χείλη σου αλλά ότι επιβάλλεται σχεδόν! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 5 αγαπημένα μας κορίτσια που φόρεσαν αυτές τις καυτές αποχρώσεις με τους πιο τέλειους τρόπους αλλά και κραγιόν για να αντιγράψεις τα looks τους.

Δες περισσότερα εδώ.