ΓΥΝΑΙΚΑ

Κοκτέιλ για κουρασμένες μαμάδες - Margarita με lime

Κοκτέιλ για κουρασμένες μαμάδες - Margarita με lime

Γιατί και οι μαμάδες έχουν ψυχή και πού και πού ναι, επιτρέπεται να πίνουν στο μπαλκόνι το κοκτέιλ τους!

Έχετε βγει από την καραντίνα και το κεφάλι σας στην κυριολεξία έχει γίνει «καζάνι» από όλα εκείνα που είχατε να αντιμετωπίσετε καθημερινά.

Πρωινό ξύπνημα:... γιατί ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που αν και έμεναν σπίτι, εργαζόντουσαν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Δουλειές σπιτιού:... γιατί ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που από τη μία είχαν το lap top ανοιχτό και από την άλλη, τσιγάριζαν το κρεμμυδάκι για να φτιάξουν μεσημεριανό.

Διάβασμα παιδιών:... γιατί ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που τα παιδιά αν και έμεναν σπίτι, είχαν πολύ διάβασμα... πάρα πολύ διάβασμα.

Δουλειά και πάλι δουλειά:... γιατί ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που δεν χάρηκαν την οικογένειά τους μέσα στην καραντίνα, που δεν χάρηκαν τα παιδιά τους, που δεν πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί τους, γιατί πολύ απλά έπρεπε να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρό.

Και να που η καραντίνα έληξε και κάποιοι από εσάς γυρίσατε σε μια λίγο πιο φυσιολογική ζωή. Βγαίνετε έξω, πάντα με ασφάλεια βέβαια, πάτε στο γραφείο σας, τα παιδιά έστω και δύο ή τρεις μέρες πηγαίνουν στο σχολείο, κάποια επέστρεψαν στις δραστηριότητές τους και το μόνο που θέλετε είναι απλά μερικές μέρες άδεια... γιατί η καραντίνα σας εξάντλησε.

Μα πώς στο καλό αλήθεια συνέβη αυτό; Να κουραστεί κάποιος και μάλιστα στο σπίτι;

Για να πάρετε λίγο τα πάνω σας και για να φέρετε ξανά πίσω λίγη από τη μαγεία του παρελθόντος, ετοιμάστε το μπαλκόνι σας, φτιάξτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ και απολαύστε το αργά το βράδυ και ενώ θα έχετε βάλει τα παιδιά για ύπνο.

Δουλέψατε σκληρά το τελευταίο τρίμηνο και αξίζει να αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στον ίδιο σας τον εαυτό.

Δείτε πώς θα φτιάξετε το νόστιμο κοκτέιλ margarita με lime στο Mothersblog.gr