ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν κοιμάσαι έτσι δε θα αποκτήσεις ποτέ ρυτίδες

Αν κοιμάσαι έτσι δε θα αποκτήσεις ποτέ ρυτίδες

Μήπως τόσο καιρό ταλαιπωρείς άδικα το δέρμα σου;

Μπορεί να ακούς και να διαβάζεις διαρκώς ότι ακολουθώντας κατά γράμμα τη skincare routine σου θα έχεις ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Μπορεί να ξέρεις ότι το αλκοόλ και η κακή διατροφή βλάπτουν την επιδερμίδα. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να βελτιώσει και να διατηρήσει σε καλή κατάσταση το δέρμα σου, εκτός από τον ύπνο. Ο καλός ύπνος είναι εγγύηση για την καλή υγεία και όψη του δέρματός σου.

Σκέψου, πόσες φορές ξύπνησες το πρωί πρησμένη ή με κουρασμένη επιδερμίδα, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχες πλύνει καλά το πρόσωπο και είχες ακολουθήσει όλη την ιεροτελεστία της βραδινής skincare ρουτίνας; Πολλές, ε; Τότε, θα πρέπει να σκεφτείς ότι μάλλον έφταιξε η στάση του ύπνου.

Γιατί ο τρόπος και η στάση με την οποία βολευόμαστε και κοιμόμαστε μπορεί να βλάψει σημαντικά το δέρμα και να φταίει για την εμφάνιση ρυτίδων. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Παρακάτω, θα δεις ποια είναι η απολύτως σωστή στάση ύπνου για να αποφεύγεις την ταλαιπωρία της επιδερμίδας και τις λεπτές γραμμές, αλλά και ποια είναι αυτή που σου κάνει μεγάλο κακό.

Η συνέχεια στο Queen.gr