ΓΥΝΑΙΚΑ

Μάθε αυτά... αν πας για πρώτη φορά διακοπές με έναν άντρα

Μάθε αυτά... αν πας για πρώτη φορά διακοπές με έναν άντρα

Πρώτες διακοπές μαζί του; Όλες οι φρίκες που κάθε γυναίκα θα βιώσει

«Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό» είναι η φράση-καραμέλα που ακούμε τους τελευταίους μήνες αδιάκοπα, μιας και η περιπέτεια της πανδημίας, η οποία είναι ακόμη εδώ μην ξεχνιόμαστε, μας άφησε, ας το πούμε, αρκετά κουσούρια, ένα από τα οποία είναι και η εν λόγω φράση, μαζί με την ψυχολογία που τη συνοδεύει. Τελοσπάντων φίλη μου, εσύ μπορεί να επηρεάζεσαι έντονα από την κατάσταση, όπως και όλοι, αλλά έχεις και κάτι να σε κρατάει όρθια και αισιόδοξη: Φέτος λοιπόν, μέσα σε όλη την αρνητικότητα και την κατήφεια, εσύ ζουζούνι ερωτεύτηκες. Ναι, το ζοφερό 2020 που μέχρι στιγμής έχει φέρει μόνο θλίψη και αβεβαιότητα, εσένα σου έφερε τον έρωτα.

Και αφού καταφέρατε να βγείτε αλώβητοι από την καραντίνα και από το άγχος και το φόβο του άγνωστου ιού και στη συνέχεια το άγχος για το αν θα έχεις δουλειά και με ποιον τρόπο, λέτε να πάτε τις πρώτες σας κοινές διακοπές. Το challenge σπουδαίο μιας και εδώ θα κριθούν πολλά, και κυρίως αν θα καταφέρετε να ανεχτείτε ο ένας τον άλλο. Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω σου έχω όλα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, αλλά και τα σημεία που… πρέπει να προσέξεις για να βγείτε αλώβητοι από όλο αυτό!

Ο προορισμός έχει μεγάλη σημασία

Κοίταξε να δεις φίλη μου, θα είμαι ειλικρινής απέναντί σου: Πρώτες διακοπές μαζί του, καλό θα ήταν να μην πας άγονη γραμμή, διότι θα πρέπει να έχεις διέξοδο ανά πάσα ώρα και στιγμή! Γνώμη μου, να μείνετε κάπου σε στεριά, και όχι πολύ μακριά, οπότε σε περίπτωση που φρικάρεις, να μπορέσεις να γυρίσεις στο σπιτάκι σου!

Η συνέχεια στο Queen.gr