ΓΥΝΑΙΚΑ

30 αντηλιακά σώματος σε όλες τις τιμές και με όλους τους δείκτες προστασίας

30 αντηλιακά σώματος σε όλες τις τιμές και με όλους τους δείκτες προστασίας

Και θα προστατευτείς αλλά και θα μαυρίσεις.

Όταν μιλάμε για αντηλιακό με υψηλό SPF δεν μιλάμε μόνο για το πρόσωπο. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί έτσι νομίζουν οι περισσότερες! Προστατεύουν το πρόσωπό τους και αφήνουν το σώμα στο έλεος του ήλιου και της ακτινοβολίας. Ακόμα χειρότερα, προστατεύουν το πρόσωπο και βάζουν στο σώμα λάδια και προϊόντα για μαύρισμα που μόνο κακό κάνουν. Καταλαβαίνω ωστόσο και όπως εξήγησε σε προηγούμενο κείμενο, φέτος δεν θα μαλώσω καμία.

Ναι, ο ήλιος είναι πολύ κακός και το SPF πρέπει να είναι υψηλό σε πρόσωπο και σώμα όμως περάσαμε δύσκολα. Η καραντίνα και ο Κορονοϊός μας γονάτισαν και το τελευταίο που θέλουμε είναι περισσότεροι περιορισμοί και to do lists. Γι᾽αυτό δεν θα σε μαλώσω που βάζεις μαυριστικό λάδι, δεν με άκουγες και πριν τον Κορονοϊό εξάλλου. Αυτό που θα κάνω όμως είναι να συνεχίσω να σου λέω πως δεν παίζουμε με τον ήλιο, πως μπορείς να πάθεις πολλά αν δεν προστατεύεις το δέρμα σου και πως η φθορά δεν θα φανεί άμεσα αλλά σε βάθος χρόνου.

Συνεχίζοντας λοιπόν το κήρυγμά μου άνευ μαλώματος και μιας που μιλήσαμε ήδη για τα αντηλιακά του προσώπου εκτενώς, θα πιάσω το θέμα αντηλιακά σώματος. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις 30 αντηλιακά για το σώμα σου: 10 με SPF50, 10 με SPF3O και 10 χωρίς SPF ή με ελάχιστο. Είναι τα μαυριστικά που αγαπάς και τα συμπεριέλαβα και αυτά.

Η συνέχεια στο Queen.gr