ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι σου συμβαίνει αν πίνεις χυμό πορτοκαλιού κάθε μέρα

Τι σου συμβαίνει αν πίνεις χυμό πορτοκαλιού κάθε μέρα

Χυμός πορτοκαλιού καθημερινά λοιπόν

Κοροϊδεύεις την μαμά σου που σε πιέζει να πιείς τον χυμό σου πριν φύγουν οι βιταμίνες; Κι όμως έχει δίκιο! Το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνες. Μπορείς να πάρεις τις βιταμίνες του, είτε πίνοντας τον χυμό του, είτε τρώγοντας το. Πέρα από τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά, είναι απολαυστικό και δύσκολα βρίσκεις κάποιον που δεν αγαπά αυτό το φρούτο.

Αν παρόλα αυτά δεν είσαι και τόσο fan των φρούτων, φρόντισε να προσθέσεις στην διατροφή σου το πορτοκάλι. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να σε πείσουν για αυτό. Μπορείς να τα βρεις παντού και εύκολα και, μην ξεχνάς ότι μπορείς να πιείς τον χυμό τους και ναι, είναι απολαυστικότερο από το να το φας.

Μόλις μάθεις τι μπορεί να σου προσφέρει ένα ποτήρι χυμός πορτοκαλιού, σίγουρα θα το προτιμήσεις από κάθε τι άλλο.

Τι θα σου συμβεί πρακτικά όμως αν πίνεις ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι κάθε μέρα;

  • Αν πιείς ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι σε συνδυασμό με κάποια τροφή πλούσια σε σίδηρο, τότε ο οργανισμός σου θα απορροφήσει πιο γρήγορα και πιο εύκολα τις ευεργετικές ουσίες.
  • Επίσης είναι ένα φρούτο χαμηλό σε θερμίδες προσφέρει όμως το αίσθημα του κορεσμού.
  • Θα σε χορτάσει! Πες αντίο σε εκείνη την ενοχλητική γρίπη του χειμώνα. Το πορτοκάλι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C,βιταμίνη υπεύθυνη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
  • Ήξερες ότι το πορτοκάλι αποτελείτε από περίπου 80% νερό; Είναι λοιπόν ένας ευχάριστος τρόπος να ενυδατώσειςε το δέρμα σου.
  • Τέλος, αν επιλέξεις να πιείς ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι το πρωί, θα γεμίσεις ενέργεια.
  • Βοηθά επίσης στην συγκέντρωση. Έτσι θα είσαι πιο αποδοτική στα μαθήματα σου.