ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα είναι αυτός ο χαρακτήρας της Marvel στη σειρά;

Πώς θα είναι αυτός ο χαρακτήρας της Marvel στη σειρά;

Πολλά θα γίνουν στη μικρή οθόνη.

Η μεταφορά από κόμικς σε τηλεοπτική παραγωγή είναι πάντα ένα δύσκολο έργο. Δεν ξέρεις πώς θα βγει το τελικό αποτέλεσμα, παρά μόνο όταν φτάσει μπροστά σου για να μπορέσεις να κρίνεις. Οι ιδέες είναι πολλές και σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσες, όμως, στην εκτέλεση φαίνονται.

Στην παρούσα φάση βρισκόμαστε εν αναμονή των νέων σειρών και ταινιών της Marvel. Των παραγωγών που θα μας γνωρίσουν σε νέους ήρωας αλλά και θα συνεχίσουν και θα συμπληρώσουν το story των παλιών.

Μία από αυτές είναι και η επερχόμενη με τον Hawkeye. Πολλά είναι αυτά που σεναριακά μπορεί να βρουν τον δρόμο τους στην οθόνη, ωστόσο, αυτό που όσοι έχουν διαβάσει τα κόμικς αναρωτιούνται είναι ένα: Θα δούμε τον Hawkeye χωρίς ακοή, όπως συμβαίνει στη γραπτή του εκδοχή;

Επίσημη απάντηση προς το παρόν δεν έχουμε πάρει και, αν κρίνουμε από το παρελθόν της Marvel, που δεν αποκαλύπτει πολλά παρά μόνο όταν εκείνη θέλει, μάλλον θα αργήσει να μας λυθεί η απορία. Λογικά με τα επεισόδια της σειράς θα γίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα είναι μία θετική προσθήκη να ακολουθηθεί η πορεία των κόμικς σε αυτό το κομμάτι.