ΓΥΝΑΙΚΑ

Έχεις δει να κάνει αυτήν την κίνηση; Ίσως σε απατάει

Έχεις δει να κάνει αυτήν την κίνηση; Ίσως σε απατάει

Μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει ήδη, αλλά να μην έδωσες σημασία

Eίναι πλέον γνωστό ότι η καθημερινότητά μας ορίζεται και κατακλύζεται από τα social media τα οποία έχουν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και στη ζωή των πιο δύσπιστων που δεν τα πολυσυμπαθούσαν και αρχικά τα απαρνήθηκαν με σθένος. Τελικά, η μαγεία τους κατέκλυσε τους πάντες, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν ελάχιστοι που δεν διαθέτουν προφίλ στο Facebook ή το Instagram.

Αν 10 χρόνια πριν μας έλεγε κάποιος, ότι ό, τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πηγαίνεις, θα είσαι με ένα κινητό στο χέρι, να ανεβάζεις stories, ώστε να δείξεις στους followers σου πόσο ωραία περνάς, σίγουρα θα γελούσαμε και σίγουρα θα τον λέγαμε τρελό. Κι όμως, τώρα πια, δεν έχεις πάει κάπου αν δεν έχεις κάνει το ανάλογο upload και δεν διασκεδάζεις αρκετά στη ζωή σου, αν δεν ανεβάζεις κάθε βράδυ ποτά και μαγαζιά που είναι της… μόδας.

Όπως λοιπόν επηρεάζεται η κοινωνική μας ζωή από τη δράση των social media, έτσι ακριβώς επηρεάζεται και η ερωτικη μας ζωή. Αν παλαιότερα το ζητούμενο ήταν αν σε θέλει, πλέον το πράγμα έχει γίνει περίπλοκο, και απλώνεται σε ένα ευρύ φάσμα προβληματισμού από το αν σε έκανε mention στο story του, μέχρι αν θα ανεβάσει κοινή σας φωτογραφία.

Και εδώ ερχόμαστε στο ζουμί της υπόθεσης...

Δες περισσότερα εδώ.

TAGS