ΓΥΝΑΙΚΑ

Τελικά τι να παραγγείλεις στο πρώτο ραντεβού; Δες τι λέει η έρευνα

Τελικά τι να παραγγείλεις στο πρώτο ραντεβού; Δες τι λέει η έρευνα

Τα νέα είναι ευχάριστα για τα ζευγάρια που θα βγουν για πρώτη φορά έξω για φαγητό

Όμορφο καλοκαιράκι με τη λίμπιντο και τη διάθεση στα ύψη. Εσύ έχεις ακόμη ένα λόγο να χαίρεσαι, διότι το crush σου, το αγόρι που εδώ και καιρό ποθείς και ονειρεύεσαι τα βράδια, έκανε το μεγάλο βήμα και σου ζήτησε να βγείτε. Προφανώς και θα πάτε για φαγητό, και μπράβο σας γιατί οι εποχές που πηγαίναμε μόνο για ποτά και χορούς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, που αντιλαμβάνομαι ότι σε απασχολεί ιδιαίτερα, είναι τι να παραγγείλεις για να φας. Θέμα που φυσικά δεν έχουν οι άντρες, μιας και είτε είναι το πρώτο, είτε το 100ό ραντεβού, θα φάνε τα πάντα με την ίδια άνεση και μανία. Και αν με ρωτάς, καλά θα κάνουν. Οπότε φίλη μου επικεντρωνόμαστε σε εμάς τα κορίτσια, και μία νέα έρευνα, έρχεται για να μας κάνει να χαρούμε πολύ!

Στην έρευνα αυτή λοιπόν, η οποία διεξήχθη από το Tinder-φυσικά-συμμετείχαν άντρες και γυναίκες οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο μεγαλειώδες αυτό ερώτημα. Το 62% λοιπόν των χρηστών απάντησε ότι στο πρώτο ραντεβού καλό είναι να τρως ό, τι τραβάει η ψυχούλα σου, με την επιλογή της σαλάτας να συγκεντρώνει πολύ χαμηλά ποσοστά-επιτέλους να πούμε αλήθειες-.

Η συνέχεια στο Queen.gr