ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι DIY συνταγές ομορφιάς των celebrities

Οι DIY συνταγές ομορφιάς των celebrities

Φυσικές συνταγές ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα από τις σταρς του Hollywood.

Όλες οι celebrities προφανώς και έχουν ολόκληρο επιτελείο που επιμελείται καθημερινά την εικόνα τους. Η αλήθεια όμως είναι πως όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, γίνονται κι εκείνες μία από εμάς. Αρκετές φορές φροντίζουν οι ίδιες για την διατήρηση της εντυπωσιακής εμφάνισής τους, κάνοντας DIY θεραπείες που είναι πραγματικά εύκολες και προσιτές. Εμείς εξασφαλίσαμε τις 5 καλύτερες από αυτές και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

1) Η μάσκα μαλλιών της Miranda Kerr

Θα χρειαστείς: 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
1 κουταλιά της σούπας μηλόξιδο

Απλά ανακάτεψε τα συστατικά μαζί, άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου μετά το λούσιμο και πριν από το μαλακτικό. Άφησε τη μάσκα για 3-5 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά. Το λάδι καρύδας θα ενυδατώσει τα μαλλιά σου ενώ το μηλόξιδο θα τα κάνει εμφανώς πιο λαμπερά.

2) Η ενυδατική χεριών της Julia Roberts

Θα χρειαστείς: ελαιόλαδο

Η Τζούλια Ρόμπερτς γνωρίζει καλά ότι τα χέρια μπορούν πραγματικά να αναδείξουν την ηλικία μιας γυναίκας και γι ' αυτό είναι σημαντικό να τα κρατάς ενυδατωμένα. Η ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιός χρησιμοποιεί μόνο λίγο ελαιόλαδο για να ενυδατώνει τα χέρια της.

3) Η αντιρυτιδική κρέμα της Victoria Beckham

Θα χρειαστείς: 1 αβοκάντο και 1 βερίκοκο

Πολτοποίησε το αβοκάντο και το φρέσκο βερίκοκο και ανακάτεψέ τα καλά μαζί. Βάλε αυτή τη μάσκα στο πρόσωπό σου για 10-15 λεπτά πριν πέσεις για ύπνο. Τόσο το αβοκάντο όσο και το βερίκοκο περιέχουν αντιοξειδωτικά, γι ' αυτό η συγκεκριμένη μάσκα καθαρίζει και φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα.

4) Το body scrub της Cate Blanchett

Θα χρειαστείς: ελαιόλαδο ή macadamia oil
χυμό γκρέιπφρουτ
θαλασσινό αλάτι

Η Cate Blanchett κάνει το δικό της φυσικό body scrub αναμειγνύοντας χυμό γκρέιπφρουτ με ελαιόλαδο (ή macadamia) και θαλασσινό αλάτι. Αυτό έχει ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα της η οποία δείχνει απαλή και ενυδατωμένη.

5) Η μάσκα μαλλιών της Andriana Lima

Θα χρειαστείς: 1 αβοκάντο και 1 μαλακτική μαλλιών

Λιώσε το αβοκάντο και ανακάτεψέ το με το μαλακτικό σου. Άφησε τη μάσκα στα μαλλιά σου για 30-45 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά. Η Adriana κάνει αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα για να κρατήσει τα μαλλιά της μεταξένια και λαμπερά.