ΓΥΝΑΙΚΑ

Πράγματα που μια μαμά δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα για το νεογέννητο

Πράγματα που μια μαμά δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα για το νεογέννητο

Άχρηστα πράγματα... πεταμένα λεφτά!

Προσπαθείτε να μάθετε και ψάχνετε στο διαδίκτυο για να βρείτε όλα εκείνα τα πράγματα που θα κάνουν άνετη και εύκολη την κοινή σας ζωή.

Ωστόσο όμως, υπάρχουν και οι υπερβολές σε αυτή τη φάση. Οι περισσότερες νέες μαμάδες αγοράζουν πολλά πράγματα, που όμως δεν είναι χρήσιμα όταν το νεογέννητο έρχεται στο σπίτι.

Ποια είναι αυτά; Ρίξτε μια ματιά στη δική μας λίστα με όλα εκείνα που τελικά δεν είναι και τόσο απαραίτητα για το νεογέννητο.

Ακριβό και εντυπωσιακό κρεβάτι

Όχι, το μικράκι σας δεν θέλει εκείνη τη μασίφ σκαλιστή κούνια που είδατε. Για την ακρίβεια χρειάζεται μια απλή κούνια και ένα καλό στρώμα. Μην πετάτε τα λεφτά σας σε ακριβά έπιπλα, όταν μετά από μερικά χρόνια δεν θα χρειάζεστε.

Εντυπωσιακά ρούχα

Τι να τα κάνει τα εντυπωσιακά ρούχα το μικράκι σας όταν εκείνα που θέλει είναι απλά φορμάκια που θα μπαίνουν και θα βγαίνουν με ευκολία;

Βρεφικά παπούτσια

Εντάξει, δεν λέμε ωραία τα μικροσκοπικά αθλητικά που είδατε στο διαδίκτυο, αλλά για αναρωτηθείτε... Είναι χρήσιμα; Τα χρειάζεται το μικρό σας; Φυσικά και όχι. Δεν χρειάζεται να βαραίνετε τα πατουσάκια του με αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr