ΓΥΝΑΙΚΑ

Aυτό το μαγιό είναι η απόλυτη φετινή τάση

Aυτό το μαγιό είναι η απόλυτη φετινή τάση

Aπό το ribbed bandeau bikini της Bella Hadid μέχρι το chocolatey-brown μαγιό της Alexa Chung, το γλυκό χρώμα της καραμέλας φαίνεται ότι κερδίζει κατά κράτος μία θέση στην καρδιά και στην γκαρνταρόμπα, των πιο sexy It-Girls του Hollywood. Στις αρχές Μαΐου η τάση στα μαγιό που δεν προλαβαίναμε να σχολιάζουμε στις αναρτήσεις τους ήταν άλλη, το underboob bikini.

Το μαγιό, δηλαδή, που αποκάλυπτε ένα σημείο από το κάτω μέρος του στήθος φαινόταν πως έχει αγαπηθεί από τα διάσημα κορίτσια που θέλουν να δώσουν ένα sexy twist στο beachwear τους. Τώρα όμως που το καλοκαίρι φτάνει προς το τέλος του -δυσοίωνο για όσες δεν έχουν καν φύγει για διακοπές, αλλά αληθινό- τα fashion δεδομένα αλλάζουν και τα IG posts που θα δεις συγκεντρωμένα στην παρακάτω gallery, αναδεικνύουν μία διαφορετική τάση στα μαγιό του 2020.

Ο λόγος για το caramel bikini που αναφέραμε και στην εισαγωγή του κειμένου μας. Το μαγίο στο χρώμα της καραμέλας, στην καφέ, χρυσή και πιο μπεζ εκδοχή της, έχει κατακλύσει το news feed μας στο Instagram και κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του «swimwear trend» της σεζόν.

Η αιτία φαίνεται να είναι η κολακευτική απόχρωσή του για κάθε τύπο επιδερμίδας. Το χρώμα της καραμέλας δρα συμπληρωματικά στο μαύρισμά μας, είτε αυτό είναι έντονο είτε ανεπαίσθητο, και μας κάνει να φαινόμαστε ηλιοκαμένες ακόμα και αν δεν είμαστε fans της ηλιοθεραπείας. To ίδιο φαίνεται να έχουν ανακαλύψει -και εκτιμήσει- και οι celebrities γι’ αυτό και κλείνουν τη σεζόν φορώντας ένα bikini σε αυτήν ακριβώς την απόχρωση. Φαίνεται ότι ξέρουν τι κάνουν, γιατί λοιπόν να αμφισβητήσουμε την κρίση τους;