ΓΥΝΑΙΚΑ

Πρώτες διακοπές με το μωρό: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πρώτες διακοπές με το μωρό: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πώς θα περάσετε καλά χωρίς απρόοπτα.

Οι φετινές διακοπές με το μωρό σίγουρα είναι διαφορετικές. Τις περιμένετε πώς και πώς για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, για να το καταφέρετε όμως αυτό, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν τα εξής:

Προορισμός

Λόγω κορονοϊού μπορείτε να προτιμήσετε κάποιο μέρος στο οποίο θα έχετε πρόσβαση με αυτοκίνητο, επομένως να μη χρειαστείτε να μπείτε σε πλοίο ή αεροπλάνο. Η χώρα μας έχει πολλά όμορφα παραθαλάσσια μέρη και σε περιοχές που δεν είναι νησιά.

Διαμονή

Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία από τον κορονοϊό, αλλά και για μεγαλύτερη ευκολία δική σας, προτιμήστε το ενοικιαζόμενο δωμάτια ή studio από το ξενοδοχείο. Συνήθως τα δωμάτια αυτά έχουν μεγαλύτερους χώρους και δική τους κουζίνα, τα οποία θα σας προσφέρουν την αυτονομία και την άνεση που χρειάζεστε.

#Μένουμε_Ασφαλείς

Είναι οι πρώτες διακοπές με το μωρό σας και είναι λογικό το κύριο μέλημά σας να είναι η ασφάλειά του. Επιλέξτε με προσοχή το κατάλυμα που θα μείνετε ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές, για παράδειγμα να μην έχει πολλές σκάλες και η πισίνα να προστατεύεται. Επίσης, είναι σημαντικό να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας ότι ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και για την προστασία τόσο τη δική σας όσο και όλων γύρω σας, φροντίστε να έχετε εφοδιαστεί με αντισηπτικά μαντηλάκια, σπρέι και φυσικά προστατευτικές μάσκες. Επίσης αποφύγετε, τα μαγαζιά και μέρη όπου υπάρχει συνωστισμός κόσμου.

Διακοπές με τρίτους

Εάν σκέφτεστε να πάτε διακοπές με τρίτους, είναι καλύτερο να προτιμήσετε ένα φιλικό ζευγάρι που θα είναι στην ίδια φάση με εσάς, δηλαδή θα έχουν και αυτή ένα μωρό σε αυτήν την ηλικία. Θα υπάρχει αλληλοκατανόηση, βοήθεια και σίγουρα τα προγράμματά σας θα συνάδουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr