ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς να μην κάνεις σημάδια από το μαγιό, ενώ μαυρίζεις!

Πώς να μην κάνεις σημάδια από το μαγιό, ενώ μαυρίζεις!

To «κεφάλαιο μαγιό» είναι δύσκολο για όλους τους «μαθητές» της μόδας. Και με αυτό δεν εννοούμε πως είναι δύσκολο να «εκτίθεσαι» με τόσα λίγα εκατοστά υφάσματος πάνω σου, γιατί κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Πρέπει όλες να αγαπάμε το σώμα μας, να αναδεικνύουμε τις καμπύλες μας και να χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσα (πάντα προσεχτικά αυτό το καλοκαίρι της Πανδημίας).

Το «δύσκολο», λοιπόν, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαγιό μας συνδέεται και με το μαύρισμά μας. Πώς γίνεται να εναλλάσσουμε μαγιό με διαφορετικά σχέδια και cut outs και να μαυρίζουμε ομοιόμορφα όλο το καλοκαίρι; Πώς γίνεται τη μία μέρα να φοράμε bikinis, την άλλη ολόσωμο στράπλες ή με έναν ώμο ή με εντυπωσιακά και sexy designs και να μην μαυρίζουμε κατά τόπους; H λύση είναι πιο απλή από όσο φαντάζεσαι.

Μπορεί το καθένα από αυτά τα μαγιό μας να αφήνει ακάλυπτο και διαφορετικό σημείο του κορμιού μας αλλά γίνεται ακόμα και με τόσα πολλά και διαφορετικά σχέδια να μην έχουμε πάνω μας κανένα σημάδι μαυρίσματος. Και η απάντηση έχει απλή, αλλά διττή φύση: Αφενός καλό είναι να αποφεύγουμε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο αφετέρου το μυστικό για να μην έχουμε τα αντιαισθητικά λευκά σημάδια από το μαγιό στην πλάτη, στο στήθος και στους γοφούς μας είναι ακριβώς αυτό που αναφέραμε παραπάνω: «να εναλλάσσουμε μαγιό με διαφορετικά designs και cut outs σε άλλα σημεία κάθε φορά».

Έτσι μέχρι να αρχίσει να διαφαίνεται μία τιράντα στους ώμους σου, έχεις βάλει στράπλες την άλλη μέρα και το συγκεκριμένο σημείο έχει ξεκινήσει και πάλι να μαυρίζει. Σε αυτήν την Fashion Απορία το «πρόβλημα δίνει μόνο του τη λύση του», κάτι που στα μαθηματικά, παραδείγματος χάριν, δεν συμβαίνει ποτέ #ναταλεμεκαιαυτα.

Ρoή Ειδήσεων